Λευκή ισοπαλία

Λευκή ισοπαλία για Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στα αποκαλυπτήρια των κίτρινων μπροστά στο κοινό τους.
 
Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν είχε στη διάθεση του παίκτες του βασικό κορμού της ομάδας του. Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας και Πουλίδο, δεν έπαιξαν και αυτό είχε συνέπειες κυρίως στην εικόνα των κίτρινων στο δημιουργικό κομμάτι και στην ευκολία με την οποία έφταναν στην αντίπαλη εστία.
 
Ο Άρης έδειξε πολύ καλή φυσική κατάσταση, διάθεση και πίεση σε όλη τη διάρκεια του ματς. Για τις αδυναμίες του στη δημιουργία και στην επίθεση, πέραν των απουσιών, ο Κατσαβάκης περιμένει και τις δύο μεταγραφικές κινήσεις με παίκτες άνω των 24 ετών που απομένουν. Ήδη αποφασίστηκε άλλη μια προσπάθεια προσέγγισης με τον Άγγελο Χαριστέα που παραμένει ελεύθερος.
Από τους νέους παίκτες που έπαιξαν μπροστά στο κοινό της ομάδας για πρώτη φορά, ξεχώρισαν οι Ασλανίδης και Γκέσιος.
Ο  Γιάννης Χριστόπουλος από την άλλη, μοίρασε τους παίκτες του βασικού κορμού των Ιωαννίνων και είδε περισσότερα πράγματα στο δεύτερο μέρος.  Συνολικά κορυφαίος του ΠΑΣ ήταν ο Χρήστος Πατσατζόγλου.
 
Φάσεις:
 
28΄Ο Τζάνης δοκίμασε σέντρα σουτ, ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ
30’ Μακρινό σουτ του Αγγελούδη, έφυγε άουτ.
47’, Ο Γκέσιος τετ α τετ με τον Φεγκρούς, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε σχεδόν παράλληλα, άουτ.
60’ Φάουλ του Ντε Βινσέντι, έφυγε άουτ
65’, ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Η κεφαλιά του Μιχαήλ από φάουλ του Ντε Βινσέντι, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.
83’ φάουλ του Τσουκάνη, μπλόκαρε ο Ταμπάσης.
85’ σουτ του Καζναφέρη από το ύψος της περιοχής, άουτ.
92’ ο Κεϊτά δοκίμασε ένα μακρινό βολέ, ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ.
 
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) και βοηθοί οι Δημητριάδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας). Κίτρινη κάρτα είδε ο Λίλα.
Άρης: Βελλίδης (70' Διούδης), Ασλανίδης, Γιαννίτσης (69' Νταμαρλής), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46' Οικονομόπουλος), Καζναφέρης, Αγγελούδης (46' Γκέσιος), Παπαστεριανός (85' Αντωνιάδης), Σουνάς (64' Κανούλας), Καραγιάννης (46' Τσουκάνης), Ηρακλής (59' Μαργαρίτης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους (73' Ταμπάσης), Μιχαήλ (73' Ρουμπουλάκου), Ντάσιος (46' Κολοβέτσιος), Πάντος (82' Κωστάκης), Πατσατζόγλου (80' Αυγενικού), Τζημόπουλος (85' Οικονόμου), Λίλα (62' Κεϊτά), Βίλα (46' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου (73' Νικλητσιώτης),Τζάνης (73' Κοροβέσης), Γιάκος (46' Ίλιτς).
Διαιτησία: Ζαχαριάδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Δημόπουλο. Τέταρτος ο Μαστάκας, άπαντες του Συνδέσμου διαιτητών Μακεδονίας.
pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger