Κρίσιμο δωδεκάωρο

Ελάχιστες είναι οι ώρες που έχει στη διάθεσή του ο Αρης ούτως ώστε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού.  
Αν δεν το κάνει στη διάρκεια της σημερινής (31/08), τότε θα υποχρεωθεί να επιλέξει μέσα από μια μικρή λίστα παικτών, αμφιβόλου αξίας.

Οι «κίτρινοι» έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά και πλέον ελπίζουν ότι θα πείσουν τη Μπράγκα να τους παραχωρήσει ως δανεικό τον 24χρονο Γιαζάνλτι Γκόμεζ Πίντο.

Ο Αρης έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μόλις τρεις μεταγραφές ξένων παικτών. Θεωρητικά, θα έπρεπε να τις είχε ήδη κάνει, αλλά καθυστέρησε. Γεγονός που κόστισε στη Νέα Σμύρνη. Τις τελευταίες ημέρες «τρέχει» να προλάβει τις προθεσμίες και η πίεση που κυριαρχεί, αναμφίβολα δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του 24χρονου επιθετικού Γιαζάλντε Γκόμεζ Πίντο ο οποίος ανήκει στη Μπράγκα, αλλά πέρυσι παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Ρίο Αβε έχοντας οκτώ τέρματα σε 26 συμμετοχές.

Οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν να αποσπάσουν τόσο την θετική απόφαση του παίκτη, όσο και την έγκριση της Μπράγκα. Βλέπετε, η περίπτωση του Κάρντεκ της Μπενφίκα είναι εξαιρετικά δύσκολο, όπως και αυτή του Αλβανού Σαλίχι.
sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger