Φινάλε στην Πλατεία

Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Super League πέφτει με το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη (20:30, Novasports 1).
Και οι δύο ομάδες απαρτίζονται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ανήκουν στις ΠΑΕ με προβλήματα, ωστόσο θέλουν να κάνουν θετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Ο Άρης έχοντας μόλις έναν ξένο, τον Πουλίδο, στην αποστολή, θα διεκδικήσει τη νίκη, καθώς οι τρεις βαθμοί θα τονώσουν και την ψυχολογία των νεαρών άσων.
Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Αντωνιάδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.
Στον Πανιώνιο, ντεμπούτο στον πάγκο σε επίσημο παιχνίδι θα κάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος θέλει να το συνδυάσει με επιτυχία. Στα τελευταία φιλικά η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί και πέρυσι σε αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας κάποιες παραστάσεις.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Ανέστη, Κουλουχέρη, Ανδράλα, Λαμπρόπουλο, Αυλωνίτη, Κούρντι, Σπυρόπουλο, Κούρο, Ρόβα, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Σάμαρη, Ντούνη, Αραβίδη, Οκόγιε, Κολοβό, Διαμαντάκο και Καμπάνταη.
onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger