Καρασσαβίδης : «Ο Κατίδης θέλει ΚΠΡ»

«Ο Γιώργος θέλει να πάει στην ΚΠΡ». Αυτό φέρεται να μετέφερε στη διοίκηση του Αρη ο εκπρόσωπος του Κατίδη, Θεόφιλος Καρασσαβίδης σε πρόσφατο ραντεβού που είχε με τους διοικούντες την ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στη συμπρωτεύουσα, ο Κατίδης θέλει πολύ να μετακομίσει στην Αγγλία και να δοκιμάσει την τύχη του στην ΚΠΡ. Εκτιμά ότι μπορεί να τα καταφέρει και έτσι φρόντισε να διαμηνύσει αυτή του την πρόθεση μέσω του εκπροσώπου του στον Αρη. Βέβαια, οι «κίτρινοι» έχουν λόγο σ' αυτή τη μεταγραφή και έτσι κατέστησαν σαφές στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ναι μεν δεν έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, αρκεί, όμως, να γίνει διαφορετικά η αποπληρωμή των 400.000 ευρώ που δίνει η ΚΠΡ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Αλλωστε, η πρώτη «πόρτα» που «έφαγαν» οι Λονδρέζοι δεν έγινε, διότι η πρόταση κρίθηκε μικρής ή ανεπαρκής, αλλά γιατί τα χρήματα και ο τρόπος που θα δίνονταν, δεν ήταν ο επιθυμητός από πλευράς Αρη.
Ετσι οι ιθύνοντες των «κίτρινων» φέρονται να γνωστοποίησαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως ναι μεν τον παραχωρούν, αλλά με τους δικούς τους όρους στον τρόπο καταβολής του εν λόγω ποσού. Αν η ΚΠΡ δεν το δεχτεί, τότε κατέστησαν σαφές στον εκπρόσωπο του Κατίδη πως είναι έτοιμοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν ένα νέο συμβόλαιο.
Όπως, άλλωστε, είχε γράψει πρόσφατα οι διοικούντες την ΠΑΕ είχαν κουβέντα με τον Κατίδη στο Πράτο της Ιταλίας, όπου διεξαγόταν η προετοιμασία της ομάδας και του είχαν προτείνει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με βελτιωμένες αποδοχές και ένα «buy out» ύψους ενός εκ. ευρώ. Τότε ο παίκτης τους είχε μεταφέρει πως τον τιμά η πρόταση, αλλά θέλει να το σκεφτεί πριν δώσει οποιαδήποτε απάντηση.
Τι θα γίνει, τελικά, στην υπόθεση Κατίδη; Θα φανεί τις επόμενες ώρες ή μέρες… Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για ένα ανοικτό κεφάλαιο στην ΠΑΕ Αρης.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger