Κατσαβάκης : «Είμαστε κουρασμένοι»

Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εντόπισε αδυναμίες στο παιχνίδι του Αρη και τόνισε σε ποια σημεία η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί:

«Δείξαμε αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι μας. Βέβαια είχαμε τρεις βασικές απουσίες(Τριανταφυλλάκο, Καπετάνο, Γιαννιώτα) πράγμα που μείωσε την ποιότητα μας στο επιθετικό κομμάτι. Είμαστε κουρασμένοι αυτή την περίοδο, ωστόσο κάποια πράγματα με τη δουλειά θα τα αλλάξουμε. Ας πούμε πρέπει να παίξουμε περισσότερο κάθετα και να κάνουμε καλύτερους συνδυασμούς, ώστε να είμαστε μετά καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στις επιθετικές μας προσπάθειες», σημείωσε ο Κατσαβάκης.
Ο νεαρός Δημήτρης Σουνάς, ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με χρησιμοποιεί και με εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Η θέση στην οποία αγωνίζομαι είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη, γιατί πρέπει να παίρνω μπάλα και παράλληλα να πρεσάρω ασταμάτητα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθώ να είμαι και καλύτερος».
Για τη νέα ομάδα του Αρη δήλωσε: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτόν τον καιρό ειδικά στην τακτική και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα χτίσουμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα».
Ο Ανδρέας Ηρακλής σχολίασε από την μεριά του: «Είναι μία ωραία εμπειρία να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Βάλαμε πολύ πίεση στο παιχνίδι μας. Τον στόχο θα τον καθορίσουμε στην πορεία. Το μόνο που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστούμε τον κόσμο μας", δήλωσε ο Ηρακλής. ωραία εμπειρία να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. βάλαμε πολύ πίεση. Τον στόχο θα τον καθορίσουμε στην πορεία το μόνο που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστούμε τον κόσμο μας». 
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger