Ρόμα-Άρης 3-0

Το δυνατότερό του φιλικό έδωσε ο Άρης πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, καθώς φιλοξενήθηκε από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». 
Εκεί εμφανίστηκε αρκετά αξιόμαχος, ωστόσο τα αρκετά κενά που έχει σε όλες τις γραμμές δεν μπορούσαν να καταστήσουν εφικτό το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «τζιαλορόσι» με την ήττα να σταματάει στα επίπεδα του 3-0.

Οι Ρωμαίοι από το πρώτο λεπτό είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Άρη να προσπαθεί να φανεί απειλητικός με αντεπιθέσεις κυρίως.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, ο Τότι βρήκε τον Πράνιτς, ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε στον Οσβάλντο, ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Μέχρι το ημίχρονο η Ρόμα είχε και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ χωρίς να τα καταφέρει.

Στην επανάληψη δεν έγιναν αρκετές αλλαγές από τους γηπεδούχους και διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης «καθαρίζοντας» το παιχνίδι στο 71’ όταν ο Ταντέι έκανε τη σέντρα με τον Μπράντλεϊ με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ντέστρο στο 86’ μετά από μεγάλο λάθος του Βελλίδη.

ΡΟΜΑ: Στεκέλεμπουργκ(74’ Λόγκο), Πίρις, Μπουρντίσο, Κάσταν(60’ Ρομανιόλι), Μπαλτζαρέτι(60’Ταντέι), Μπράντλει, Ντε Ρόσι(60’ Φλορέντσι), Πιάνιτς(74’ Μαρκίνιο), Λόπεζ(74’ Λαμέλα), Οσβάλντο(74’ Ντέστρο), Τότι(60’ Κρκιτς).
ΑΡΗΣ : Βελλίδης, Ασλανίδης(46’ Γιαννίτσης),Νταμαρλής(46’ Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης(80’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Σουνάς, Παπαστεριανός(61’ Αντωνιάδης), Καπετάνος(59’ Γκέσιος) και Ηρακλής(75’ Τσουκάνης).
onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger