Εδώ και τώρα ενίσχυση

Πολλές είναι οι αδυναμίες που παρουσιάζει ο Άρης μεσοεπιθετικά και αυτό αναγκάζει τη διοίκηση της ΠΑΕ να κινηθεί άμεσα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. 
Στην τελευταία μεταγραφική σύσκεψη των Θεσσαλονικέων είχε αποφασιστεί να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός σέντερ φορ και ενός περιφερειακού επιθετικού κάτω των 24 ετών.

Ήδη οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε επαφή για την περίπτωση του Κρίστιαν Βάντος. Μάλιστα, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για το κασέ του Ούγγρου χαφ, ο οποίος με τις παραστάσεις του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο ολόκληρη τη μεσαία γραμμή του Άρη. Παράλληλα, περιμένουν δύο παίκτες στα ακουστικά τους, σε περίπτωση που το οικονομικό αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο για την απόκτηση του 27χρονου μέσου.


Για την επίθεση, πρωταρχικός στόχος και διακαής πόθος του Μάκη Κατσαβάκη είναι ο Αγγελος Χαριστέας. Παρά το γεγονός πως δεν απάντησε στην πρώτη πρόταση του Αρη πριν από περίπου δέκα μέρες, οι «κίτρινοι» προσέγγισαν εκ νέου τον διεθνή επιθετικό.


Από την πλευρά του, ο Νίκος Κατσικοκέρης πιέζει τη διοίκηση του Εργοτέλη να τον αφήσει ελεύθερος και να συνεχίσει στον Άρη την καριέρα του. Το αρνητικό για τους «κίτρινους» είναι πως οι Κρητικοί δεν «καίγονται» να δανείσει τον νεαρό παίκτη (έχουν ήδη απορρίψει πρόταση και της Ξάνθης), λόγω του χαμηλού συμβολαίου του και τις αποχωρήσεις άλλων παικτών της ομάδας.
sport-fm.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger