Ανακοίνωση της ΚΜΑ

Η ΚΜΑ με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε το ενδιάφερον δύο επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα διοικητικά.

Αναλυτικά : 
«Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και μετά την πιο πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Hλιάδη, επικεφαλής μιας εκ των ομάδων ανθρώπων που εξεδήλωσαν δημόσια το ενδιαφέρον τους, η Κοινωνία Μελών Άρη ενημερώνει ότι εξετάζονται εδώ και καιρό, παράλληλα, δύο ακόμη περιπτώσεις επιχειρηματιών που πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη σημερινή κατάσταση.

Η Κοινωνία Μελών Άρη έχει ήδη θέσει γενικούς όρους και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των συγκεκριμένων ανθρώπων στην ΠΑΕ Άρης και η απάντησή τους αναμένεται άμεσα ώστε να συμφωνηθούν και να επικυρωθούν οι τελικοί όροι που θα διασφαλίζουν το μέλλον της ΠΑΕ Άρης και ότι η ομάδα θα παραμείνει στα χέρια και τον έλεγχο του λαού.

Ανεξάρτητα από την πορεία και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων η Κοινωνία Μελών Άρη και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης καταβάλλουν καθημερινή προσπάθεια για να ξεπεραστούν οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Στον αγώνα αυτό έχουν συμβάλλει τα μέγιστα οι περίπου 3.000 φίλαθλοι του Άρη που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας τους, ενώ η ανεύρεση λύσης θα γίνει ακόμη πιο εφικτή με τη συμμετοχή και την έμπρακτη στήριξη ακόμη περισσότερων Αρειανών».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger