Ώρα για μπάλα...

Η ώρα της έναρξης του νέου πρωταθλήματος έφτασε με τους ποδοσφαιρόφιλους όλης της χώρας να στρέφουν την προσοχή τους εκ νέου στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου σε ένα... μαραθώνιο με πολλά ερωτηματικά.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και οι ομάδες ξεκινούν από την αφετηρία με πολλές αλλαγές, αλλά και πολλές φιλοδοξίες.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο περίεργα πρωταθλήματα με τα ρόστερ των ομάδων -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- να είναι διαφοροποιημένα -αναγκαστικά- σε μεγάλο βαθμό και να έχουν ως κυρίαρχο το ελληνικό και νεανικό στοιχείο.
Ενα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες, που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου και να μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τον Μάιο, με τον Ολυμπιακό να θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του και τους διεκδικητές να θέλουν να τον εκθρονίσουν.
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινάει με τρία παιχνίδια. Η αυλαία ανοίγει σε ΟΑΚΑ και Γιάννινα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με το νεανικό και άπειρο σύνολο του Βαγγέλη Βλάχου να θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί τη νέα δύσκολη προσπάθεια και τον... ευρωπαίο Αστέρα να μπαίνει στο ματς ως φαβορί.
Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Πλατανιά Χανίων, για τον οποίο το παιχνίδι έχει ιστορικό χαρακτήρα, αφού είναι το πρώτο στην μεγάλη εθνική κατηγορία.
Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που δοκιμάζεται στη Λιβαδειά με τους πράσινους να θέλουν να πάρουν... εκδίκηση για την περσινή ήττα και φυσικά να ξεκινήσουν νικηφόρα.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη αύριο, αντιμετωπίζοντας στη Βέροια την ομώνυμη τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό στην Τούμπα.
Η Κέρκυρα περιμένει στο νησί τον Ατρόμητο, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τη Ξάνθη και η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Αρη.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 25/8
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:15, NovaSports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15, NovaSports 3)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2)
Κυριακή, 26/8
Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15, NovaSports 4)
ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη (19:15, NovaSports 3)
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15, NovaSports 1)
Βέροια-Ολυμπιακός (21:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 27/8
Πανιώνιος-Άρης (20:30, NovaSports 1)
woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger