Οσενί : «Ομάδα με προοπτική ο Άρης»

Ο Αρης «καίγεται» για την απόκτηση του αμυντικού μέσου, ο Μάκης Κατσαβάκης πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και η διοίκηση φαίνεται να καταλήγει στην περίπτωση του Νιγηριανού μέσου Εντι Οσενί.

Αλλωστε, οι περιπτώσεις που εξέτασε το προηγούμενο διάστημα, προσπαθώντας να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να φέρει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με κυριότερη αυτή του Ούγγρου διεθνούς Κριστιάν Βάντος, ο οποίος απέρριψε την πρόταση των «κιτρίνων», επιλέγοντας να παραμείνει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Γκρόνινγκεν τη φετινή σεζόν.

Ετσι, οι άνθρωποι του Αρη στράφηκαν αμέσως στην επόμενη επιλογή, αυτή του 24χρονου Νιγηριανού, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα, αφενός διότι επιδίωξε τον διπλασιασμό των χαμηλών αποδοχών του και αφετέρου διότι άλλαξε η διοίκηση και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τεράστια ανανέωση του έμψυχου δυναμικού.

Οσον αφορά τον Αρη, ο Οσενί συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που έχει θέσει ως προαπαιτούμενα ο Κατσαβάκης. Ο Ελληνας τεχνικός, που στο παρελθόν έχει δουλέψει στην Κύπρο, συγκέντρωσε πληροφορίες για τον Οσενί, που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Πρόκειται για έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, με ιδιαίτερη προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντά του, ενώ διαθέτει την ικανότητα να αγωνιστεί και στη θέση του στόπερ, έχοντας έφεση στο ψηλό παιχνίδι που τον βοηθάει στις προωθήσεις του στις στημένες φάσεις. Σημαντικό στοιχείο πως πρόκειται για άψογο επαγγελματία που εδώ και τόσα χρόνια δεν έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ομάδα του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΣΕΝΙ

Ο 24χρονος μέσος γεννήθηκε στη Νιγηρία στις 17/01/1988 και τον Γενάρη του 2008 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού. Προηγουμένως αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Στην Κύπρο, είχε... τεσσεράμισι γεμάτες σεζόν, φθάνοντας στις 106 συμμετοχές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πήρε μέρος σε 28 αγώνες.

Η «SportDay» επικοινώνησε με τον 24χρονο Νιγηριανό, ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά και χαρούμενος με την προοπτική να αγωνιστεί με την κίτρινη φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η προοπτική του με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Έμαθα πριν από δύο μέρες για το ενδιαφέρον του κι ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε πως σήμερα ή αύριο κάποιος από την ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και ξέρω ότι ο Άρης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη και να με βοηθήσει κι αυτός. Είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή κι ο Άρης είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα»
sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger