Παρουσιάζεται η νέα φανέλα

Την Τρίτη (21/8) το απόγευμα στις 19:00 θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ Άρης η νέα επίσημη φανέλα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι» η παρουσίαση θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» και η θύρα 7 του γηπέδου θα είναι ανοικτή για το κοινό. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες, οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Συνεργασία με την Stirixis Υγείας
Παράλληλα, μία μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα (20/8) η ΠΑΕ Άρης θα προχωρήσει στην παρουσίαση της συνεργασίας με την εταιρεία Stirixis Υγείας. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα, με το οποίο θα εξασφαλίζει δωρεάν παροχές υγείας και αισθητικής για τους φιλάθλους της ομάδας.
Παραιτήθηκε ο Χρύσανθος Τσαλτίδης
Τέλος, την Τετάρτη (8/8) ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρύσανθος Τσαλτίδης γνωστοποίησε στη διοίκηση της ομάδας την απόφασή του να παραιτηθεί από το πόστο του. Μάλιστα, παραιτήθηκε και από το υπόλοιπο του συμβολαίου του και διέθεσε μέρος των δεδουλευμένων του για την αφορά 10 εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ σε φίλους του Άρη που δεν έχουν τη δυνατότητα αγοράς.
Μετά την παραίτησή του, ο Χρύσανθος Τσαλτίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ήταν τεράστια τιμή να υπηρετήσω τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας από την θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ αυτά τα τρία χρόνια - ιδιαίτερα τους συναδέλφους δημοσιογράφους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ - και παράλληλα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του Άρη, για τα όποια λάθη έγιναν, πάντα όμως με ανιδιοτέλεια, στην προσπάθεια εξυπηρέτησης των αναγκών και των απαιτήσεων μίας τόσο υπεύθυνης θέσης σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Άρης».
onsports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger