Επιστρέφουν και… γεμίζουν μπαταρίες

Το βράδυ αναμένεται η επιστροφή της αποστολής του Άρη στη Θεσσαλονίκη (μέσω Μονάχου) μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Ιταλία. 
Ο Μάκης Κατσαβάκης έμεινε ικανοποιημένος από την δουλειά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έτσι τόσο για να τους ανταμείψει, όσο και για να τους έχει φρέσκους στην συνέχεια, θα τους δώσει ρεπό την Τρίτη, ενώ θα τους «χαρίσει» και το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης. 

Φιλικό την Παρασκευή 

Επί ιταλικούς εδάφους ο Άρης αντιμετώπισε κατά σειρά της Σιένα, Κόμο, Παλέρμο και Φιορεντίνα. Οι «κίτρινοι» έδωσαν έμφαση κυρίως στην αμυντική τους συμπεριφορά, ενώ έδειξαν πιο πίσω στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Μάκης Κατσαβάκης ζήτησε να κλειστεί νέο φιλικό, την ερχόμενη Παρασκευή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μια από τις ομάδες με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. 

Εξετάσεις ο Πουλίδο 

Ο Ρούμπεν Πουλίδο γυμναζόταν συντηρητικά τις τελευταίες ημέρες στο Πράτο, εξαιτίας ενός σφιξίματος στην γάμπα που δεν του επέτρεπε να ανεβάσει ρυθμούς. Με την επιστροφή του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Ισπανός στόπερ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.
sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger