Κατσιανούνης: "Χρειαζόμαστε 350.000 ευρώ"

Το ποσό των 350.000 ευρώ είναι αυτό που χρειάζεται ο Αρης ώστε να εξασφαλίσει την φορολογική ενημερότητα όπως έκανε γνωστό ο Αλέκος Κατσιαούνης.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Αρη και νυν μέλος της διοίκησης, μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις», τόνισε ότι έχει μαζυετεί ένα σεβαστό ποσό μέχρι στιγμής στα ταμεία της ομάδας, χρειάζεται όμως ο κόσμος να στηρίξει και άλλο την προσπάθεια που γίνεται -κυρίως με την αγορά των διαρκείας- για να μπορέσει να λυθεί το θέμα της φορλογικής ενημερότητας.

Διαβάστε τι δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Κατσιαούνης:

Για την ανακοίνωση της ΚΜΑ και τις δύο προτάσεις επιχειρηματιών που εξετάζονται: «Δεν είχα κάποια ενημέρωση. Εμείς στην ΠΑΕ δίνουμε τον δικό μας αγώνα και στη ΚΜΑ τον δικό τους. Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο και να έχει θετική κατάληξη».

Για το πρόβλημα της φορολογικής ενημερότητας που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Αρης: «Το θέμα είναι ότι οι ειδήσεις αλλάζουν συνεχώς. Ακούμε πράγματα και διαβεβαιώσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Το απόγευμα είναι σημαντικό γιατί γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις. Όταν πάρουμε διαβεβαιώσεις θα τα βάλουμε όλα κάτω για να δούμε προς τα πού θα κινηθεί η ομάδα.

Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να πάρουμε πίστωση χρόνου κάτι που θα είναι σημαντικό. Πέρα από αυτά όμως εμείς ψάχνουμε να βρούμε λύσεις για να πάρει ανάσες η ομάδα, να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα και να βάλουμε βάσεις ώστε να λειτουργεί σωστά» ενώ ακόμα πρόσθεσε:

«Στα ταμεία υπάρχει ένα συνολικό κενό 350.000 ευρώ ποσό που δεν μπορεί να μας καταστρέψει αλλά αν πρέπει να κάνουμε πράξη κάποια πράγματα. Από κινήσεις που έχουν γίνει μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό αλλά μας λείπουν αυτά τα χρήματα.

Στα  δύο φιλικά (σ.σ. με ΠΑΣ και Βέροια) πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η βοήθεια είναι απαραίτητη. Τα διαρκείας έχουν κίνηση αλλά δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Η ομάδα έχει πρόβλημα και πρέπει όλοι να συνδράμουμε».
sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger