Κανονικά στο πρωτάθλημα !

Αισια κατάληξη για τον Αρη είχε η υπόθεση της εξασφάλισης της φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ. Ετσι οι «κίτρινοι» θα συμμετάσχουν κανονικότατα στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Υστερα από ενέργειες του Αντώνη Ζαμπέτα, η λύση βρέθηκε μέσω του ΟΠΑΠ. Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα θα εκταμιευθεί το ποσό των 520.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ και θα πάει απευθείας στο δημόσιο, ώστε η ΠΑΕ να ρυθμίσει το χρέος που υπάρχει και να λάβει έτσι φορολογική ενημερότητα.

Συνεπώς ο Αρης δεν χρειάζεται πλέον να περιμένει την προσωρινή άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα (την οποία αποφάσισε χθες η Σούπερ Λίγκα) και επιπλέον παύει να υπάρχει ο φόβος του να επιβληθούν κυρώσεις αν σε 15 μέρες από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν εξασφάλιζε φορολογική ενημερότητα

Από την άλλη ωστόσο, με δεδομένο ότι ένα σημαντικό ποσό της τάξης των 520.000 ευρώ εκχωρήθηκε ήδη, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα εξίσου σημαντικό έσοδο.

Επίσης οι άνθρωποι του Αρη δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα βρουν το ίδιο πρόβλημα και πάλι μπροστά τους λίγο καιρό μετά. Πάντως προς το παρόν οι ενέργειες των ανθρώπων των «κίτρινων» έπιασαν τόπο βρίσκοντας λύση σε συνεννόηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger