Aνοίγουν οι πύλες του "Κλεάνθης Βικελίδης" !

Ήταν 8 Απριλίου τότε που ο Άρης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστ. Τρίπολης.
Έκτοτε πέρασαν ούτε λίγο ούτε πολύ 123 ολόκληρες μέρες δίχως Άρη στη φυσική του έδρα.
Οι πύλες του "Κλεάνθης Βικελίδης" ανοίγουν και πάλι για το κοινό του Άρη στα "αποκαλυπτήρια" της νέας ομάδας για τη καινούργια αγωνιστική σεζόν.
Οι "κίτρινοι" αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννενα (Παρασκευή,19.00) στο πρώτο τους φιλικό αγώνα μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε Ελλάδα και Ιταλία, με τον κόσμο του Άρη να "αδιμονεί" στη κυριολεξία ! 
Είναι πολλές άλλωστε οι 123 μέρες...
Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει με το "καλημέρα" να στηρίξει τη νέα προσπάθεια, να βρεθεί στο γήπεδο και να δείξει τη συμπαράσταση του στους νεαρούς ποδοσφαριστές του Μάκη Κατσαβάκη.
Ο Άρης βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τη Παρασκευή να μπούν στα ταμεία της ομάδας αρκετές χιλιάδες ευρώ, δίνοντας  έστω μια μικρή οικονομική "ανάσα" στη νέα διοίκηση.
Για όλους εμάς τους οπαδούς του Άρη που είναι η ίδια μας η ζωή, θα βρεθούμε επιτέλους και πάλι στο φυσικό μας χώρο, παρέα μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια από όλη την Ελλάδα.
Θα μαζευτούμε, θα συζητήσουμε, θα φωνάξουμε, θα τραγουδήσουμε, θα βρεθούμε και πάλι στις θύρες του θρυλικού "Κλεάνθης Βικελίδης", θα δούμε Άρη, θα "αγκαλιάσουμε" τη νέα προσπάθεια !
Θα είναι μια βραδιά από 'κείνες που περιμένεις υπομονετικά να έρθουν, πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει 4 ολόκληροι μήνες !

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger