Κατσαβάκης: "Εξαιρετική εμπειρία"

Θετικό πρόσημο, παρά την ήττα, έβαλε ο Μάκης Κατσαβάκης στο φιλικό τεστ του Αρη με τη Φιορεντίνα, το απόγευμα της Κυριακής.

«Ητανε μια πολύ καλή πρόβα, μια εξαιρετική εμπειρία. Εχουμε πολλά να κερδίσουμε από τα φιλικά παιχνίδια που παίξαμε στην Ιταλία», σχολίασε ο τεχνικός των «κίτρινων» και πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ στην προετοιμασία μας εδώ δεν είχαμε τραυματισμούς. 
Με τον Γιαννιώτα σήμερα... κόπηκαν τα πόδια μας, αλλά, όπως μου είπε ο γιατρός, δεν είναι στο πόδι του η βλάβη που φοβόμαστε (σ.σ. θα υποβληθεί ο παίκτης σε μαγνητική στη Θεσσαλονίκη). και κατέληξε ο Κατσαβάκης λέγοντας: «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, περιμένοντας και την ενίσχυση του ρόστερ. 
Θα δώσουμε και άλλα φιλικά παιχνίδια (σ.σ. 10/8 με Κέρκυρα, 13/8 με Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και 19/8 στην Ιταλία με τη Ρόμα). Οσο κυριαρχεί το όλα για τον Αρη θυσιάζοντας τον εγωισμό μας, όλα θα πάνε καλά. 
Ζήτημά μας είναι να «χτίσουμε» την αυτοπεποίθηση των παικτών, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν... μπαρούτι από τη μεγάλη κατηγορία, από Χαριλάου.» 
novasports.gr 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger