Πόσο μικρύνατε τον Άρη !!! (1-0)

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, ένας απογοητευτικός Άρης κατόρθωσε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- , να χάσει από τον Παναθηναϊκό των εκατοντάδων προβλημάτων στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ με 1-0, χάνοντας ουσιαστικά και τις όποιες ελπίδες είχε για είσοδο στη πεντάδα.
Για να ακριβολογούμε, μπαίνοντας σιγά-σιγά στο «κλίμα» της σημερινής αναμέτρησης, αυτός δεν ήταν Άρης που παρουσιάστηκε μέσα στο ΟΑΚΑ.
Ήταν ένα «αγωνιστικό συνοθύλευμα» χωρίς τόλμη, αγωνιστική διάθεση, αγωνιστικό τσαμπουκά και πλάνο που δεν αρμόζει στη πλούσια ποδοσφαιρική ιστορία του Άρη.
Προπονητής «ντεφορμέ» που νόμιζε ότι βρισκόταν σε παιδική χαρά, και ποδοσφαιριστές «γελοτοποιοί» που δεν ένιωσαν κανένα συναίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων (βλ.Γιαννιώτας).
Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, αυτοί που αγωνίστηκαν απόψε στο ΟΑΚΑ, έπρεπε να «τρώνε σίδερα», έπρεπε να «καταπιούν» τον αντίπαλο και να τον «τσαλακώσουν» με συνοπτικές διαδικασίες.
Τίποτα από αυτά δε συνέβει, τη στιγμή μάλιστα που σου δίνεται η «χρυσή» ευκαρία με τον αντίπαλο να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 60'.
Τι να πείς για το παιχνίδι, όταν το «ελαφάκι του Άϊ Βασίλη» (Ρούντολφ) σου στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα...
Είσαι άξιος της μοίρας σου...
Έχεις από πάνω και τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή σου να σε πουλάνε τρέλα με δηλώσεις : 
Βελλίδης: «Σημαντική και η 6η θέση» !!! 
Λαζαρίδης : «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος…» !!! 
Πρίττας: «Υποχρέωση οι τρεις νίκες, από σεβασμό στην ιστορία και στον κόσμο μας» !!!
Μανουέλ Μασάδο: «Δεν παίξαμε έξυπνα μετά την αποβολή» !!!
Tι λέτε βρέ «καντάρσια»...;;;
Και που είναι η ανύπαρκτη διοίκηση να τους μαζέψει όλους αυτούς τους αρνητικούς πρωταγωνιστές, που «κέρασαν» για άλλη μια φορά φαρμάκι στον πιο περήφανο Λαό της Ελλάδος.
Δεν είναι πουθενά, δεν υπάρχει πουθενά !! 
Σε άλλες ομάδες τα προστίματα θα έπεφταν βροχή, οι δηλώσεις θα απαγορευόντουσαν, στον Άρη όμως όλοι χαϊδεύουν αυτάκια...
Πόσο μικρύνατε τον Άρη !!! 
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα μένει για ακόμα μια χρονιά εκτός Ευρώπης και σίγουρα τίθεται θέμα και μάλιστα σοβαρό, για αυτούς που κρατάνε τα «ηνία» του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Οι συνθέσεις :

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ,  Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (76’ Μαρίνος), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (64’ Ρούντολφ), Κλέιτον (65’ Νίνης)


Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης (46’ Γιαννιώτας), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μισέλ, Φατί, Παπαζαχαρίας, Νέτο, Τσουκάνης (46’ Κατίδης), Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος (65’ Πρίττας)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger