Στο νοσοκομείο η Κουρομπύλια

Με περιπολικό φυγαδεύτηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια η οποία μετέβη σε νοσοκομείο για να εξετασθεί ύστερα από απόφαση του Αθλητικού εισαγγελέα. Βράζει ο Άρης με την στάση της καθώς ο αγώνας διακόπηκε με αιτιολογία «ψυχολογικοί λόγοι».

Στο νοσοκομείο βρίσκεται για εξετάσεις η Χρυσούλα Κουρομπύλια μετά από απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα. Η διαιτητής από την Καρδίτσα συνοδεύτηκε με περιπολικό και με άκρα μυστικότητα προκειμένου να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την φαρσοκωμωδία που βίωσαν οι άνθρωποι του Άρη. Η κ. Κουρομπύλια που εξετάσθηκε από τον γιατρό του Άρη, αλλά και από τον γιατρό του αγώνα διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τίποτα και μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα.
Η μελανιά που έγινε φόβος 
Αυτό υποχρέωσε τον Τριτσώνη να ζητήσει να αδειάσει η μισή Θύρα 2 για να μπορέσει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όταν έγινε αυτό, έστω και με δυσκολία η κ. Κουρομπύλια επικαλέστηκε ότι δεν μπορεί να βγει στον αγωνιστικό χώρο για ψυχολογικούς λόγους .
«Να συνεχιστεί ο αγώνας»
Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και θα ζητήσει να συνεχιστεί το παιχνίδι από το 42ο λεπτό όπου διεκόπη. Η διοίκηση των «κίτρινων» υποστηρίζει επίσης πως το περιστατικό ήταν μεμονωμένο και το μπουκάλι που την «τραυμάτισε» ήταν ένα άδειο μπουκάλι τσάι και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ταυτιστούν τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με αυτό που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
πηγή : gazzeta.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger