Ένσταση ετοιμάζει ο Άρης

Ούτε μη έγκαιρη εκκένωση του γηπέδου, ούτε τραυματισμός που δεν επέτρεπε στη βοηθό Χρυσούλα Κουρομπύλια να συνεχίσει τον αγώνα Άρης - Αστέρας Τρίπολης. 
Η ενημέρωση που δίνουν οι άνθρωποι του Άρη, καθώς το φύλλο αγώνα δεν διαβάστηκε (η ενημέρωση ήταν πως θα εκδοθεί ανακοίνωση από τη διοργανώτρια) είναι ότι ο Σταύρος Τριτσώνης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η δεύτερη βοηθός επικαλέστηκε «ψυχολογικούς λόγους» αδυνατώντας να συνεχίσει το παιχνίδι!
Αν πράγματι επιβεβαιωθεί η πληροφορία, ο Άρης βρίσκει όπλα στην υπερασπιστική του γραμμή. 
Ο Σταύρος Τριτσώνης, αποχώρησε από το γήπεδο με τον πρώτο βοηθό και τον τέταρτο διαιτητή χωρίς την συνάδελφο τους.
Η Κουρομπύλια, ήθελε να αποχωρήσει με τους διαιτητές αλλά οι άνθρωποι του Άρη επί της ουσίας απαίτησαν να παραμείνει. 
Εξετάστηκε από το γιατρό του αγώνα και το γιατρό του Άρη. Στο φύλλο αγώνα, πάντα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αναφέρεται ως γνωμάτευση πως «δεν έχει κανένα παθολογικό αίτιο και δύναται να συνεχίσει το παιχνίδι», κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο γιατρός του Άρη.
Μέχρι τις έντεκα η βοηθός ήταν στο γήπεδο. Έδωσε κατάθεση σε μέλος της Επιτροπής Αθλητικής Βίας, ενώ με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα, πρέπει να μεταβεί σε νοσοκομείο για να εξεταστεί εκ νέου και να υπάρξει ακόμη μια γνωμάτευση.
Κατόπιν όλων αυτών, η κυρίαρχη σκέψη αυτή την ώρα στην ΠΑΕ Άρης είναι η κατάθεση ένστασης για αντικανονική διακοπή του αγώνα. 
Επικαλούνται άρθρο του ΚΑΠ "στο οποίο προβλέπεται αντικατάσταση διαιτητή ή βοηθού από τον τέταρτο διαιτητή, αν κάποιος δηλώσει αδυναμία".
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger