Παρασκευή (12/10) η κρίσιμη συνάντηση

Ο Άρης αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα, όμως αυτό που πρώτιστα χρήζει άμεσης λύσης είναι του διορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου. 
Η διοικητική αρρυθμία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό δεν επιτρέπει στην ομάδα να ξεπεράσει τα απλά καθημερινά ζητήματα και να ασχοληθεί με το μείζον θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Ετσι την Παρασκευή προγραμματίστηκε η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της «Κοινωνίας Μελών», της διοικούσας επιτροπής, καθώς και των δικηγόρων που ασχολούνται με το άρθρο 99 και οι οποίοι θα αποφανθούν για το αν αυτοί που θα συμμετάσχουν στην προσωρινή διοίκηση θα έχουν ευθύνες για τα χρέη παλαιότερων διοικήσεων.



Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού


Οι Δημήτρης Μπουγιουκλής και Νίκος Πασσιαλής ανέλαβαν το δύσκολο έργο να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας μέχρι την ανεύρεση του προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Η διστακτικότητα, όμως, των προπονητών που βρίσκονται στο στόχαστρο της διοικούσας επιτροπής, αλλά και το «αλμυρό» κασέ των ξένων τεχνικών, δυναμώνει -όσο περνάνε οι μέρες- το σενάριο της μόνιμης παραμονής του «διδύμου» στον πάγκο της ομάδας. Εν τω μεταξύ οι δύο προπονητές έπιασαν ήδη δουλειά και ήδη από χθες οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να περνούν από εργομετρικό έλεγχο, ούτως ώστε να υπάρξει μια σαφής εικόνα για την αγωνιστική κατάστασή τους.


• Την Παρασκευή επιστρέφει ο Αγκάνθο από την Ισπανία, μετά την ολιγοήμερη άδεια που του είχε εγκριθεί από τον Κατσαβάκη.

sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger