Καζναφέρης: «Φαβορί ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (29/10, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αν και οι πρωταθλητές πηγαίνουν «τρένο» στο πρωτάθλημα, έχοντας 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες ως τώρα.

Αυτό επισημαίνει ο μέσος των «κίτρινων», Κώστας Καζναφέρης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, στηρίζοντας την άποψή του αυτή σε τρία σημεία: Στο πλεονέκτημα της έδρας, στην συμπαράσταση του κόσμου αλλά και στην κούραση του Ολυμπιακού από τον αγώνα με την Μονπελιέ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Κώστα, τα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται για τον Άρη. Μετά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έρχεται ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»...

«Είναι και αυτό ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, δουλεύει σκληρά και θα διεκδικήσει το καλύτερο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
-Πώς εξηγείς αυτή την αλλαγή προσώπου της ομάδας;
«Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, αλλάζει η ψυχολογία όλων των παικτών και ειδικά εκείνων που θέλουν να πάρουν θέση στην ενδεκάδα κι έτσι ανεβαίνει ο ανταγωνισμός στην προπόνηση. Πιστεύω, λοιπόν, ότι αυτό μας βγήκε σε καλό. Εχουμε και μια εβδομάδα που δουλέψαμε και στη φυσική κατάσταση, κάτι που έλειπε από την ομάδα. Είχαμε συζητήσει με τα παιδιά, πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι κάτι το ξεχωριστό για να μην μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα. Θέλαμε να διεκδικήσουμε αυτό το παιχνίδι και κατεβήκαμε αποφασισμένοι να το χτυπήσουμε».
-Αγωνιστικά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πως το περιμένεις;
«Περιμένω ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι, διότι ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα. Θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες και στη λεπτομέρεια. Πιστεύω ότι αν κάνουμε λιγότερα λάθη, θα πάρουμε το παιχνίδι!».
-Τι πιθανότητες δίνεις στον Άρη για τη νίκη;
«Οι πιθανότητες είναι προς τη δική μας πλευρά, γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο να γεμίζει τις κερκίδες, οπότε θα έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Και όπως είπα, πρέπει να μην κάνουμε λάθη».
-Το διπλό του Ολυμπιακού στη Γαλλία, τρομάζει;
«Δεν νομίζω. Το Champions League είναι άλλη διοργάνωση και εκεί όλα μπορούν να γίνουν. Όπως είδαμε και σε άλλα παιχνίδια, έγιναν αρκετές γκέλες από μεγάλες ομάδες. Εμείς δεν κοιτάμε αυτό, αλλά το δικό μας πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει κουρασμένος και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».
-Για σένα πως είναι τα πράγματα;
«Εγώ φέτος έχω έναν διαφορετικό ρόλο. Κοιτάμε να ανεβάσουμε και τα νέα παιδιά και είμαστε καλά!» 
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger