Κόντρα σε θεούς και δαίμονες (vid)

Ένα ανύπαρκτο πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 76ο λεπτό και μία κεφαλιά-ψαράκι του Γιαννιώτα στο 89', διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού - Άρη στο Ολυμπιακό στάδιο.

Εξαιρετικά μέτριο ήταν το θέαμα που παρακολούθησαν οι λίγοι φίλαθλοι, που βρέθηκαν απόψε στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο 45λεπτο, Παναθηναϊκός και Άρης, φρόντισαν πρωτίστως να διαφυλάξουν το «μηδέν», ενώ παράλληλα οι όποιες επιθετικές ενέργειες, ήταν «χλιαρές» και χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση και συγκεκριμένα στο 9' μία κεφαλιά του Τοτσέ που έστειλε την μπάλα άουτ για τους «πράσινους» και δύο λεπτά αργότερα ο Αγκάνθο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καρνέζη χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε σημαντικά. Απλά ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αύξησε την πίεση προς τα καρέ του Άρη. Όμως σε καμία περίπτωση οι «πράσινοι» δεν έγιναν απειλητικοί, καθώς οι αμυντικοί του Άρη, κρατούσαν μακριά από την εστία του Βελλίδη τους γηπεδούχους.

Όλα αυτά, μέχρι το 76ο λεπτό, όταν ο Τοτσέ με ατομική προσπάθεια, βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σισοκό που διεκδίκησε την μπάλα με τον Παπαζαχαρία. Άνευ λόγου και αιτίας, ο Καλογερόπουλος υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό του Άρη. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Κι ενώ άπαντες πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς, στο 89ο λεπτό ο Παπαστεριανός σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιαννιώτας ισοφάρισε με κεφαλιά-ψαράκι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Κίτρινες : Σεϊταρίδης, Βιτόλο - Ψυχογιός, Κοέλιο, Αγκάνθο, Καζναφέρης.

Κόκκινη: Παπαζαχαρίας.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος (46' Σισοκό), Βιτόλο, Ζέκα (69' Μαυρίας), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (81' Φορναρόλι).

Άρης: Βελλίδης, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Κοέλιο (88' Σουνας), Παπαστεριανός, Καζναφέρης (66' Καπετάνος), Γιαννιώτας, Οικονομόπουλος (77' Γιαννίτσης), Αγκάνθο.

thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger