Να επιστρέψει στις νίκες

Στις νίκες θα προσπαθήσει να επιστρέψει ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τον βαθμό που απέσπασαν οι «κίτρινοι» μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, η ψυχολογία είναι στα ύψη και δεν έχουν να χάσουν τίποτα από το σημερινό παιχνίδι.

Οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με τις δηλώσεις των Πασσιαλή και Μπουγιουκλη, θα παραταχθούν πιο επιθετικοί, έχοντας ως στόχο να αιφνιδιάσουν τους Πειραιώτες και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Το τεχνικό δίδυμο του Άρη δεν αναμένεται να αλλάξει το σύστημα ή τα πρόσωπα σε σχέση με το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα αγωνιστούν οι Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Πουλίδο και Μαργαρίτης. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κοέλι, ο οποίος δίπλα του θα έχει τους Οικονομόπουλος και Παπαστεριανό. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Καζναφέρης, Γιαννιώτας και Αγκάνθο.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Κανούλας, Γκέσιος, Καπετάνος, Νταμαρλής, Παντίδος, Σούνας, Ασλανίδης και Τσουκάνης. Επειτα από αρκετό καιρό οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας λόγω τιμωρίας.

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger