Τσιάρας ή Νάτσφεϊ η επόμενη κίνηση

Η έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα συνδυαστεί και με μία ακόμη μεταγραφική κίνηση. Του Γιώργου Τσιάρα ή του Στεφάν Νάτσφεϊ.

Ένας μεταξύ των Γιώργου Τσιάρα και Στεφάν Νάτσφεϊ φαίνεται πως θα αποτελέσει νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Άρη μετά την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου.
Ήδη με τον Τσιάρα έγινε νέα επαφή με τον εκπρόσωπό του στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας όχι όμως ακόμη και με τον Νάτσφεϊ.

Ο Τσιάρας συνεχίζει να βρίσκεται στο Μιλάνο έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την Αρμάνι και παραμένει διαθέσιμος όσο η ιταλική ομάδα δεν έχει ζητήσει το letter of clearance του μέσω της ομοσπονδίας της από την ελληνική.
Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτηθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύει η απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από την FIBA.
Όσο για τον Νάτσφεϊ παραμένει χωρίς ομάδα με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στην δική του περίπτωση στην μάχη με τον χρόνο να έχει κερδίσει έναν μήνα με το πέρας του Οκτώβρη.
Μέχρι στιγμής δεν έγινε επαφή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δύο πλευρές έχουνε σταματήσει να παρακολουθούν η μία την άλλη. Οτιδήποτε νεότερο αναμένεται να συμβεί από το βράδυ του Σαββάτου και μετά.
Το γιατί; Πολύ απλά γιατί για τον Αγγέλου την στιγμή αυτή αυτό που προέχει είναι η νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, με τον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο.
Μετά την λήξη του είναι σίγουρο ότι σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη θα συζητήσουνε για το ποιος από τους δύο μπορεί να αποκτηθεί.
sport24.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger