Αγγέλου: «Είδα διάθεση»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου, στην πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους».

Ο Έλληνας κόουτς διέκρινε διάθεση από όλους του ανθρώπους της ομάδας, ενώ δεν ήθελε να μιλήσει ακόμα για τους στόχους, καθώς αυτό που προέχει είναι η ανασυγκρότηση.


«
Χρόνος υπάρχει, χρειαζόμαστε τον Θεό δίπλα μας, Θεός του πόλεμου υπάρχει, οπότε όλα θα πάνε καλά. Ο τρόπος προσέγγισης είναι αναγνωριστικός και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ακόμα. Είναι χρόνος προσαρμογής, θέλω να ενημερωθώ και να γνωρίσω τα παιδιά. Έχουν αποδεχθεί ένα έργο που υπάρχει μια σύγχυση, λόγω των τελευταίων ημερών, όμως είδα διάθεση και ωραία πρόσωπα. Πάνω εκεί θα προσαρμοστώ, θα δούμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν για το πρώτο μας παιχνίδι. Λόγω της ταχύτητας των υποχρεώσεων πρέπει να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Ηλυσιακό», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Για τη συμφωνία με τη διοίκηση: «
Ήταν ξαφνικό, με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ ο Λευτέρης(Αρβανίτης) και μου εξέθεσε τις εκτιμήσεις του. Μου μίλησε για στενότητα χρόνου και πως δεν υπάρχουν περιθώρια, αποφάσισα αργά το βράδυ και το πρωί ήρθα».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με την παλαιότερη θητεία του στην ομάδα: «
Το 2001 ήμουν βοηθός του κ. Μίνιτς. Υπάρχουν ομοιότητες με τότε. Προσπάθεια ανασυγκρότησης γινόταν και τότε όπως και τώρα. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος προσπαθεί να έχει σταθερότητα, αλλά ταλανίζεται. Πολλοί προπονητές έχουν κληθεί να διαχειριστούν την κατάσταση. Η δική μου παρουσία χαρακτηρίζεται από εντιμότητα και με πολλή δουλειά θα διαχειριστούμε την κατάσταση».

Για τους στόχους: «
Αυτή τη στιγμή για να μιλήσουμε για στόχους θα πρέπει να ξέρουμε ακριβώς την ομάδα. Τώρα δεν πρέπει να υπάρχει πίεση στόχων, βασικός μας στόχος είναι η αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο γήπεδο. Η πρώτη μάχη που πρέπει να δώσουμε είναι η προετοιμασία και η ετοιμότητα για το ματς με τον Ηλυσιακό». 

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger