Πασιαλής: «Υποχρέωσή μας να κερδίσουμε»

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Νίκος Πασιαλής στη Nova. «Έχουμε υποχρέωση, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας, να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων και πρόσθεσε: «Πιστεύω να καταφέρουμε να σταθούμε άξια απέναντί του».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Πασιαλής στην κάμερα της Nova


Κόουτς, το δύσκολο πρόγραμμα για τον ΑΡΗ συνεχίζεται, μετά τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί ο Ολυμπιακός..


«
Στη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή, νομίζω πως δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όμως μερικά είναι πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα! Γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό, τον είδαμε και στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και με την Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε υποχρέωση, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας, να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Και ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι έρχεται σε μια δύσκολη έδρα και πιστεύω να πάνε καλά τα πράγματα για εμάς και να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Κοντράρονται δύο ομάδες με καλή ψυχολογία. Εσεις, λόγω του 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός, εξαιτίας του διπλού της Γαλλίας..


«
Όπως και να έχουν τα αποτελέσματα, το παιχνίδι δεν παύει να είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η ψυχολογία είναι καλή και για μας και για τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος».

Το διπλό με την Μονπελιέ, τρομάζει;


«
Δεν θα έλεγα ότι τρομάζει. Η Μονπελιέ δεν είναι σε καλή κατάσταση, απλά το ανησυχητικό για εμάς είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να ξεκουράζει κάποιους παίκτες, να κάνει, δηλαδή, κάποιο rotation. Τον ξέρουμε καλά, τον μελετήσαμε και πιστεύω να καταφέρουμε να σταθούμε άξια απέναντί του».

Αγωνιστικά, πως το περιμένετε;


«
Ε, νομίζω ο Ολυμπιακός θα έρθει να κερδίσει, δεν πιστεύω να έρθει στο Χαριλάου για να κυνηγήσει την ισοπαλία. Όπου πήγε μέχρι τώρα και όπου έπαιξε και στο Καραϊσκάκη και εκτός, έχει μόνο νίκες. Έχω διαβάσει ότι θέλει να κάνει ένα σερί οκτώ συνεχόμενων νικών που δεν έχει γίνε ποτέ και μετά απ΄ όλα αυτά τον περιμένουμε πολύ δυνατό! Όμως θα τον αντιμετωπίσουμε..».

Σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΑΡΗΣ;


«
Ο ΑΡΗΣ έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και το κυριότερο είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα, ώστε να ανασάνουμε λίγο βαθμολογικά. Ψάχνουμε νίκες για να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά!».

Ψάχνετε και τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Παπαζαχαρία;


«
Υπάρχουν παιδιά να τον αντικαταστήσουν. Βέβαια, είναι απώλεια για εμάς ο Παπαζαχαρίας, αλλά δεν στεκόμαστε σε ένα πρόσωπο. Υπάρχουν 30 ποδοσφαιριστές, υπολογίζουμε σε όλους και πιστεύω να βρούμε τον κατάλληλο που θα τον αντικαταστήσει επάξια».

Να περιμένουμε να δούμε έναν ΑΡΗ, λίγο έως πολύ, έτσι όπως τον είδαμε στο ΟΑΚΑ;


«
Δεν μπορούμε να παίξουμε τόσο κλειστά, όπως με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας και θα ρισκάρουμε περισσότερο! Θέλουμε τη νίκη και θα κατεβούμε λίγο πιο επιθετικά, σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής».

Περιμένετε πολύ κόσμο;


«
Περιμένουμε αρκετό κόσμο στο «Κλ. Βικελίδης». Ούτως ή άλλως ο κόσμος φέτος, είναι κοντά στην ομάδα, έρχεται στο γήπεδο και θέλω να πιστεύω πως θα έρθει και σ΄ αυτό το ματς για να δώσει ώθηση στους παίκτες, προκειμένου να παίξουν ακόμα καλύτερα και να μπορέσουν να κερδίσουν».

Τα θετικά σχόλια που εισπράττετε εσείς και ο κ. Μπουγιουκλής από την περασμένη Κυριακή, πως τα αντιμετωπίζετε;


«
Επειδή είμαστε πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, θα σας πω ότι χρειάζεται διάρκεια. Με ένα ματς , ναι μεν έχεις θετικά σχόλια, αλλά δεν έχεις κάνεις και πολλά πράγματα. Το ζητούμενο σε μας είναι η συνέχεια και η διάρκεια. Αν έχουμε διάρκεια θα μπορέσουμε να μιλήσουμε διαφορετικά. Μας ικανοποιούν τα σχόλια που ακούμε, αλλά έχουμε κατεβασμένο το κεφάλι, χαμηλά τη μπάλα και προσπαθούμε για ακόμα περισσότερες τέτοιες καλές εμφανίσεις».

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger