Αγκάνθο, ο ηγέτης

Ο Ισπανός έχει αναδειχθεί σε ηγέτη του Άρη και μέχρι στιγμής φαίνεται ως η πιο πετυχημένη μεταγραφή της τελευταίας τριετίας.

Σε έξι αγώνες πρωταθλήματος ο Αγκάνθο μετρά τέσσερα γκολ σε 22 τελικές προσπάθειες (1 γκολ ανά 6 Προσπάθειες). Για τον Άρη, που τα τελευταία χρόνια του έλειπε ο σκόρερ, αυτή η επίδοση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη σεζόν πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Νέρι Καστίγιο με 6 γκολ και πρόπερσι ήταν ο Ντάρσι Νέτο με 8.


Στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Αγκάνθο πέρα από το γκολ που πέτυχε έδωσε και την αριστουργηματική ασίστ στο πρώτο γκολ, την οποία εκμεταλλεύτηκε άψογα ο Παπαστεριανός.

Το αδύνατο σημείο του Ισπανού, είναι η ροπή του στις κίτρινες κάρτες. Ήδη μετρά πέντε κάρτες, ενώ θα είναι απών στον αγώνα με το Λεβαδειακό εκτίοντας την ποινή για τις τρεις πρώτες κάρτες του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Αγκάνθο είναι value for money, με το συμβόλαιό του στις 143.246 ευρώ. Η φετινή πορεία του Άρη, θα περάσει σε σημαντικό βαθμό, από τα δικά του πόδια... 

thesporters.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger