Πασσιαλής : «Ιδια νοοτροπία με Ολυμπιακό»

Αποφασισμένους μαχητές θέλει να δει στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό ο Νίκος Πασσιαλής. 
Ο τεχνικός των «κίτρινων» μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουγιουκλή προσπαθεί να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του εν όψει του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ζητώντας τους να παίξουν με πείσμα, πάθος αλλά και με την ομαδική νοοτροπία με την οποία λειτούργησαν κόντρα στον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ.
«Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως ο Αρης δεν έχει άλλη επιλογή στην έδρα του από το να διεκδικήσει τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε γνωρίζοντας ότι θα έχουμε στο πλευρό μας χιλιάδες κόσμου» δήλωσε χθες ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, τονίζοντας πως ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς φόβο και μοιρολατρία.
ΜΕΣΑ Ο ΑΓΚΑΝΘΟ
Οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τους και τον Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως η απόφαση που πάρθηκε χθες ήταν να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.
Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις που υπάρχουν αναφορικά με τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο κέντρο, ο οποίος αποβλήθηκε αδίκως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το πιθανότερο είναι να επιλεγεί ένας εκ των Μιχάλη Γιαννίτση ή Νίκου Παντίδου.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Πασσιαλής και Μπουγιουκλής καλούνται να αποφασίσουν ποιος εκ των δύο θα παίξει ως στόπερ στο πλευρό του Ρούμπεν Πουλίδο. Αν κρίνουμε από την απόφασή τους να βάλουν ως αλλαγή τον Γιαννίτση στο ΟΑΚΑ μετά την αποβολή του Παπαζαχαρία, ο νεαρός έχει ένα προβάδισμα.
Θυμίζουμε πως και οι δυο (Παντίδος και Γιαννίτσης) ξεκίνησαν ως βασικοί στα τρία πρώτα ματς με Πανιώνιο, ΟΦΗ και ΑΕΚ. Ο Παντίδος σε όσα παιχνίδια έπαιξε αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Γιαννίτσης ως ακραίος μπακ με εξαίρεση το ματς με τους «πράσινους» όπου έπαιξε ως στόπερ.
Στο μεταξύ, στην ΠΑΕ Αρης εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον του κόσμου που ήδη από χθες άρχισε να καταγράφεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, γεγονός που θα βοηθήσει την ομάδα όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά εν όψει μιας εξαιρετικά δύσκολης σεζόν.
*Νέα αναβολή για τις 20 Νοεμβρίου ζήτησαν και πήραν χθες οι «κίτρινοι» για την υπόθεση οφειλών προς τον Κουλουχέρη. Ο Αρης ζήτησε να μην υποβληθεί κανένα μέτρο στην ΠΑΕ καθώς βρίσκεται σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99.

Σίριαλ με τον έλεγχο
Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η πρόθεση εκπροσώπων του Αρη να προχωρήσει ο έλεγχος χρήσεων προηγούμενων διοικήσεων. Παρά το γεγονός πως όλοι αναγνωρίζουν πως αυτός έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει, οι διαδικασίες εξελίσσονται μάλλον με αργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πάντως, για τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπείας της Κοινωνίας Μελών Αρη με εκπροσώπους της εταιρείας Nexia που θα κάνει τον σχετικό έλεγχο.
Η συγκεκριμένη εταιρεία θα πιάσει δουλειά εφόσον λάβει τη σχετική προκαταβολή από τη συμφωνία που έγινε και προφανώς αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν προχώρησαν γρηγορότερα οι διαδικασίες. Η Νexia θα είναι σε θέση να παραδώσει αποτελέσματα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο έλεγχος σε έναν περίπου μήνα.
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger