Μπουγιουκλής: «Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος και δεν λυγίζει ποτέ»

Ο ένας εκ των τεχνικών του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. 
Φυσικά αναφέρθηκε και στην ισοπαλία που απέσπασε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας από τον Παναθηναϊκό.

«Μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε ότι μας αφορά το αντιμετωπίζουμε όπως και αυτό με τον Παναθηναϊκό. Εντεκα αυτοί, έντεκα και εμείς. Δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ... 

Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος και δεν λυγίζει ποτέ. Εχει μέταλλο και έναν εκπληκτικό κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό του. Θα βγει αλώβητος από αυτήν την δύσκολη κατάσταση που περνάει και θα επιστρέψει δυνατός στο προσκήνιο του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος γι' αυτό», δήλωσε αρχικά στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Άρης μπορεί να βγάλει κέρδος από τη φετινή ζημία. Στην ομάδα υπάρχει μία πλειάδα νεαρών παικτών και ταλαντούχων, που φέτος κερδίζουν εμπειρίες και τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να στηριχτεί  πάνω τους. 
Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι μεγάλες ομάδς του `70 και το `80, κάπως έτσι μπήκα και εγώ στην ομάδα. Σαφώς η φετινή κατάσταση είναι δύσκολη και αποτελεί ζητούμενο πως θα γίνει η διαχείρισή της από όλους. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι θα αντεπεξέλθουν οι παίκτες και όλα θα πάνε καλά».

Τέλος για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Μας έδωσε καλή ψυχολογία και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια γιατί η ομάδα προερχόταν από δύο ήττες, αλλά μαζί με τον Νίκο μιλήσαμε με όλα τα παιδιά και καταφέραμε να αλλάξουμε το κλίμα. 

Δώσαμε μεγάλη έμφαση στο κομμάτι αυτό, όπως και στο τακτικό όπου προχωρήσαμε σε κάποιες παρεμβάσεις. Υπάρχει δρόμος ακόμη, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger