Ακόμη μεγαλύτερη στήριξη !

Ο Άρης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκοψε -όπως ήταν αναμενόμενο- τα περισσότερα εισιτήρια σε σύγκριση με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Λίγο το όνομα του αντιπάλου, λίγο η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, λίγο η τεράστια σημασία του παιχνιδιού, προσέγγισαν αρκετό κόσμο τη περασμένη Δευτέρα και ούτε λίγο ούτε πολύ στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" βρέθηκαν περίπου 15.000 οπαδοί του Άρη (μαζί με τα διαρκείας).
Έδρα "από τα παλιά" θύμισε το "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον κόσμο να σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη, να φωνάζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, κόντρα σε θεούς, δαίμονες και διαιτητές.
Η... "επιστράτευση" των Μπουγιουκλή-Πασσιαλή στο πάγκο της ομάδας έχει μεταμορφώσει την αγωνιστική εικόνα του Άρη προς το καλύτερο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές χρειάζονται όσο τίποτα άλλο την αμέριστη στήριξη του κόσμου.
Ο Άρης στα τέσσερα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια έχει κόψει συνολικά 31.365 εισιτήρια με μέσο όρο 7.841.
Αριθμός που θα μπορούσε να είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερος με βάση τη τεράστια δυναμική του κόσμου του Άρη.
Επόμενος εντός έδρας αγώνας αυτός με τη Βέροια την επόμενη Δευτέρα (05/11 19.30) και η παρουσία ακόμη περισσότερων οπαδών στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κρίνεται επιτακτική για πολλούς λόγους.
Ούτως οι άλλως δε παίζει καμοιά απολύτως σημασία το όνομα του αντιπάλου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει "τατουάζ" στη ψυχή και στη συνείδηση του κάθε οπαδού του Άρη!
Γήπεδο πηγαίνει κάποιος για τον Άρη, τη φανέλα, το έμβλημα στο στήθος, την ιστορία και για χίλιους άλλους λόγους!
Όσοι "αρέσκονται" στη τηλεόραση και τον καναπέ χάνουν στη κυριολεξία.
Και αυτό γιατί όποτε παίζει ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι πραγματική γιορτή!

2η αγωνιστική Άρης-ΟΦΗ  8.370
4η αγωνιστική Άρης-Κέρκυρα  7.010
6η αγωνιστική Άρης -Πλατανιάς  6.842
8η αγωνιστική Άρης-Ολυμπιακός  9.143


Σύνολο : 31.365
Mέσος όρος : 7.841

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger