Έτοιμος για νέα αρχή

Έτοιμος για την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα είναι ο Άρης, ο οποίος φιλοξενεί σήμερα (27.10, 17:00) τον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο και δε σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με 0/2 αλλά δεν ήταν τόσο οι ήττες που προκάλεσαν προβληματισμό ο οποίος είχε ως αποκορύφωμα την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά η εικόνα τους, ειδικά στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Η εβδομάδα ήταν περιπετειώδης, ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε τη θέση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και ο Άρης προσδοκά σε ένα νέο ξεκίνημα.

Ο νέος κόουτς δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά στο τεχνικό κομμάτι για το σημερινό ματς και έριξε το βάρος στην ψυχολογία η οποία εύλογα είναι στο ναδίρ για τους παίκτες του. Ο Αγγέλου προσπάθησε να τους πείσει ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα από αυτό που έχουν δείξει μέχρι τώρα και μένει να φανεί τόσο αν τα λόγια του είχαν απήχηση, όσο και αν πρόλαβε να βάλει μία τεχνική «πινελιά» στην ομάδα, με δεδομένο ότι ανέλαβε το πρωί της Πέμπτης. 

Στη νέα προσπάθεια που ξεκινά, ο Άρης έχει την ανάγκη του κόσμου του. Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της ομάδας που δυσαρεστήθηκαν με την απομάκρυνση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και μένει να φανεί αν αυτό, σε συνδυασμό με τη βαριά ήττα στο Ρέθυμνο, έχει την επίπτωσή του στις… κερκίδες, κάτι που φυσικά απεύχονται οι ιθύνοντες της ομάδας που καλούν τον κόσμο στο γήπεδο, στην προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός από την πλευρά του μετά τη νίκη στην Καβάλα, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου και αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, με αποκορύφωμα το ταξίδι της ομάδας με τρένο στη Θεσσαλονίκη. Όμως η ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου είναι μαχητική και ο Άρης πρέπει να προσέξει, αν δε θέλει να βρεθεί προ απροόπτου. Δύναμη πυρός του Ηλυσιακού είναι ο Αμερικανός Έρνεστ Σκοτ.
basketplus.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger