Πουλίδο: «Είμαστε απογοητευμένοι»

Απογοητευμένος με την ισοπαλία εναντίον του Ολυμπιακού δήλωσε πως είναι ο Πουλίδο, αναφέροντας στη συνέχεια πως στον Άρη πολλά πράγματα αρχίζουν να αποδίδουν σιγά σιγά και συμπλήρωσε πως η ομάδα του πρέπει να βλέπει όλα τα παιχνίδια λες και είναι ντέρμπι και να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως εναντίον των «ερυθρόλευκων» και του Παναθηναϊκού.
«Όταν προηγείσαι εναντίον του Ολυμπιακού και μένουν λίγα λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι και φεύγεις με την ισοπαλία σίγουρα φεύγεις απογοητευμένος που έχασες δύο βαθμούς. Είμαστε απογοητευμένοι. Πολλά πράγματα αρχίζουν να αποδίδουν στην ομάδα, το είδαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα στον δεύτερο γύρο.
Πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Δεν πρέπει να βλέπουμε βατά παιχνίδια. Δεν υπάρχουν βατά παιχνίδια. Πρέπει να παίζουμε σε όλα όπως εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς λες και είναι ντέρμπι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ώστε στο τέλος να πλασαριστούμε σε μία καλή θέση».
pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger