Αυτοί είναι το μέλλον του Άρη

Η κρίση λένε πως γεννάει ευκαιρίες. Η ευκαιρία του Άρη είναι η αξιοποίηση των δικών του παιδιών, μια επιλογή ανάγκης εξαιτίας έλλειψης οικονομικών πόρων, η οποία όμως μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τον ιστορικό σύλλογο αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η παρουσία του Νίκου Πασιαλή στον πάγκο του Άρη (μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή) αποτελεί μια ευτυχή συγκυρία η οποία δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς ουδείς γνωρίζει καλύτερα τον «θησαυρό» που έχει στα σπλάχνα του ο Άρης όσο ένας προπονητής που έχει δώσει επί σειρά ετών διαπιστευτήρια με τη δουλειά του στα τμήματα υποδομής.
Μιλώντας χθες στον Sentra 103,3 και την εκπομπή «Αντεπίθεση», ο Νίκος Πασιαλής μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχουν ταλέντα στον Άρη που μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα, αλλά θέλουν χρόνο, στήριξη και φυσικά να μη σταματήσουν να δουλεύουν. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν έχουν παίξει ακόμα. Θα τους δείτε σιγά σιγά στην πορεία». Οι παίκτες του Άρη, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον προθάλαμο της Super League και που κατά τον Νίκο Πασιαλή θα δούμε μελλοντικά να διαπρέπουν, είναι μεταξύ άλλων οι εξής:
Ο 18χρονος Αλέξανδρος Καραγιάννης, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Πυρσού Γρεβενών, αγωνίζεται στην επίθεση, πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Κ-20, σύντομα θα του δοθεί η ευκαιρία και στην πρώτη ομάδα.
Ο 19χρονος αμυντικός Παντελής Ποζίδης, με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, βοηθάει και στη δημιουργία και είναι εξαιρετικά σταθερός σε απόδοση.
Ο 18χρονος μέσος Παντελής Αντωνιάδης, που ήδη μετέχει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δυο θέσεις. Στο «τσεκάρισμα» έχει ο Νίκος Πασιαλής και τον 20χρονο μέσο Αλέξανδρο Γιώρη, που πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις της προετοιμασίας. Γρήγορος, αποτελεσματικός με καλές μεταβιβάσεις, περιμένει με τη σειρά του την στιγμή που θα κάνει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Θυμίζουμε πως ο Άρης έχει ήδη εκμεταλλευτεί παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του όπως είναι 18χρονος ακραίος αμυντικός Δημήτρης Σουνάς, ένας ταχύτατος διεμβολιστής που εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του. 
Ο 19χρονος διεθνής Σωκράτης Διούδης, ο 21χρονος Χαράλαμπος Οικονομόπουλος και ο 20χρονος Ερωτόκριτος Νταμαρλής.
Από την υποδομή του Άρη προέρχονται και οι επιθετικοί Βασίλης Τριανταφυλλάκος (21), Νίκος Αγγελούδης (21) και φυσικά ο Γιάννης Γιαννιώτας (19). Επένδυση για το μέλλον θεωρούνται και οι εκ μεταγραφής Νίκος Παντίδος (21 ετών από τον Εθνικό Αστέρα), ο Γιώργος Μαργαρίτης (21 ετών από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και Νίκος Ψυχογιός (23 ετών από τη Δόξα Δράμας).
sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger