Μαργαρίτης: «Να σπάσουμε το σερί του Ολυμπιακού»

Μετά την δεύτερη φετινή ισοπαλία του Άρη στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-1 μετά από αυτή με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης"και τον Γιώργο Μαργαρίτη να έδωσε το σύνθημα για τέλος του απόλυτου.
"Πάμε να σπάσουμε το σερί του Ολυμπιακού", δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ για το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στο ότι ήρθε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

"Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, σε δύσκολη έδρα, με έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Το ότι καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας ακόμα και με 10 παίκτες είναι κάτι πολύ σημαντικό", ήταν η αρχική δήλωσε του Μαργαρίτη.
Σε ερώτηση για την αντίδραση του Άρη μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού είπε: "Από την αρχή το πιστέψαμε αυτό το παιχνίδι. Οι προπονητές μας βοήθησαν στην ψυχολογία και μας είπαν ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία, κάποιοι είμαστε λίγο καλύτεροι σε σχέση με πριν.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως σκοράραμε, όπως και στο δεύτερο μέρος με κάποιες προσπάθειες του Αγκάνθο. Δεχτήκαμε γκολ με ένα αυστηρό πέναλτι, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε".
Για να καταλήξει για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Ολυμπιακό λέγοντας: "Τώρα παίζουμε με την πιο δύσκολη ομάδα, πάμε να σπάσουμε το σερί του Ολυμπιακού".
sport24.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger