Κοντά σε νέα διοίκηση η ΠΑΕ

Το μείζον ζήτημα της οικογένειας του Αρη είναι η πλήρωση των πέντε θέσεων του Δ.Σ. της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Η αρνητική απάντηση των Στεφανίδη, Λαμπριάκου έχει δημιουργήσει μια έξτρα καθυστέρηση στο εν λόγω ζήτημα, όμως έπειτα από τις χθεσινές διαβουλεύσεις των μελών του Δ.Σ. της «Κοινωνίας Μελών Αρη» φαίνεται φως στο τούνελ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αντώνης Ζαμπέτας δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα, μια και η «ΚΜΑ» δεν θέλει ανθρώπους που έχουν συνδεθεί με προηγούμενες διοικήσεις. 

Τα μοναδικά ονόματα που έχουν γίνει γνωστά είναι αυτά των Αλέκου Κατσιαούνη και Χρήστου Γρόλλιου, την ίδια στιγμή που αφήνουν να διαρρεύσει πως υπάρχει συμφωνία με ακόμη τρεις που θέλουν να βοηθήσουν, όμως θα γίνουν γνωστοί στο τέλος της εβδομάδας, όταν και θα κατατεθεί η αίτηση διορισμού της νέας διοίκησης από το Πρωτοδικείο. 
Ερώτημα αποτελεί ποιος θα είναι αυτός που θα έχει το δικαίωμα υπογραφής -μια σημαντική παράμετρος που διατηρούσε τον Ζαμπέτα στη διοίκηση το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα ξεκινά ο διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ από την εταιρεία που κέρδισε προ ολίγων ημερών τον δημόσιο διαγωνισμό.
sday.gr
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger