Όρθια η Μπόκα στο "Μονουμεντάλ" (2-2) (pics+vid)

Όλος ο κόσμος περιμένει, με αγωνία, να το δει και για ακόμη μια φορά, Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς απέδειξαν το γιατί.
Μέσα στο «Μονουμεντάλ», η Μπόκα Τζούνιορς πήρε την ισοπαλία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφήνοντας τη μεγάλη της αντίπαλο... ξερή.
Οι «Millonarios» κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, αλλά η ομάδα του Χούλιο Σέζαρ Φαλκιόνι, επεστρεψε στο ματς με εντυπωσιακό τρόπο.
Ο Πόνσιο έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης, στο 2ο λεπτό, ενώ ο Ροντρίγκο Μόρα ανέβασε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, μπροστά στο παθιασμένο κοινό της Ρίβερ, δεν παρέδωσαν τα όπλα και έκαναν την αντεπίθεσή τους.
Στο 76' ο Σαντιάγκο Σίλβα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ενώ ο Βάλτερ Ερβίτι στο 91' έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Πεσέλα, Μποτινέλι, Ραμίρο Φούνες Μόρι (5' Πίρες), Κάρλος Σάντσες, Πόνσιο, Σιριγλιάνο, Μαρτίν Αγκίρε (14' Αριέλ Ρόχας), Μόρα, Τρεζεγκέ.
Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Αλμπίν, Στσιάβι, Γκιγέρμο Μπουρντίσο, Κλεμέντε Ροντρίγκες (46' Ακόστα), Κριστιάν Τσάβες, Σομόσα, Μίνιο (68' Κολάσο), Ερβίτι, Βιάτρι, Σαντιάγκο Σίλβα.woop.gr


woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger