Πασσιαλής : «Μας μένει η πίκρα της ισοπαλίας»

Ο Νίκος Πασσιαλής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό δήλωσε απογοητευμένος από την ισοπαλία (2-2).
«Δυστυχώς για δεύτερο σερί ματς δεν γευτήκαμε τη χαρά της νίκης. Μας μένει η πίκρα της ισοπαλίας, αλλά μετράει και η καλή μας εμφάνιση. Παίξαμε δύο αγωνιστικές με τις δύο κατά τεκμήριων καλύτερες ομάδες.

Είχαμε σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού έλλειψη ρυθμού. Μας στοίχισε αυτό και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μας ισοφάρισε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και από την εικόνα των φιλάθλων μας.

Ερχόμενοι στην ομάδα θέλαμε να διαφοροποιήσουμε τη νοοτροπία της ομάδας και την αυτοπεποίθησή της. Ήταν πλασματική η εικόνα και η θέση της ομάδας».

Μπορεί να είναι καλύτερος στο δημιουργικό κομμάτι
«Παίζουμε με τρεις χαφ που μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να την κυκλοφορήσουν. Πιστεύω ότι στα επόμενα ματς να είμαστε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Μας ικανοποιούν οι καλές εμφανίσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τύχη. Τα αποτελέσματα θα έρθουν με φυσιολογικό τρόπο μέσα από τη βελτίωσή μας».

woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger