Πάει για τη «ζημιά»

Ο Άρης αντιμετωπίζει χωρίς άγχος τον Παναθηναϊκό με στόχο να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο ΟΑΚΑ. 
Την πίεση του κόσμου μετά την ήττα από τον Πλατανιά, την κακή ψυχολογία, την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη, αλλά φυσικά και τον... Παναθηναϊκό καλείται να αντιπαρέλθει ο Αρης, για να φύγει ενισχυμένος τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά από το ΟΑΚΑ.

Οι Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής, που έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας, προσπάθησαν κατά τη διάρκεια της διακοπής να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών τους, με σύμμαχο στο πλευρό τους την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, πλην του Τριανταφυλλάκου.

Από την αρχή της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδειξαν πως θα παρατάξουν την ομάδα με τρία αμυντικά χαφ, σε σύστημα 4-3-3. Η κούραση, όμως, του Νταμαρλή αλλάζει κάπως τα πλάνα τους, μια και στη μάχη θα πέσει ο Καπετάνος, ξεκινώντας όμως τις προσπάθειές από πίσω για να δίνει βοήθειες και ανασταλτικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βελλίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Ψυχογιός θα αναλάβει τη δεξιά πτέρυγα, ο Μαργαρίτης την αριστερή, με τους Πουλίδο, Παπαζαχαρία να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Κοέλιο θα αγωνιστεί μπροστά από τα δύο στόπερ, αναλαμβάνοντας να βγάζει σωστά την πρώτη μπάλα από την άμυνα και έχοντας δεξιά του τον Παπαστεριανό και αριστερά του τον Καπετάνο. 

Ο Γιαννιώτας θα αγωνιστεί σε θέση αριστερού εξτρέμ, ο Γκέσιος έχει το προβάδισμα έναντι του Καζναφέρη, που δεν είναι στο 100% λόγω προβλήματος τραυματισμού, για τη δεξιά πλευρά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αγκάνθο.
sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger