Βαριά ήττα ! (4-1)

Bαριά ήττα με 4-1 γνώρισε ο Άρης στη Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
To νεανικό συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη "πλήρωσε" ακριβά το κακό ξεκίνημα και σε συνδιασμό με την απίστευτη ρέντα του αντιπάλου οι "κίτρινοι" βρέθηκαν τρία τέρματα πίσω (Λόρενς 12', Κατσικάς 23', Φωτάκης 30').
Ο Άρης προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ, ισορρόπησε το παιχνίδι και με τον "συνήθη" ύποπτο του Νταβίντ Αγκάνθο μείωσε στο 39' με κοντινή κεφαλιά.
Εκεί που όλα έμοιαζαν ότι ο Άρης μπορεί να "γυρίσει" το παιχνίδι ήρθε το 4ο γκολ των γηπεδούχων με τον Αθανασιάδη στο 43' με τη ρέντα να παίζει το δικό της παιχνίδι εις βάρος των "κιτρίνων".
Ασφαλώς το δικαίωμα για 4 γκολ το έδωσε και ο Άρης με τα μεσοαμυντικά του λάθη.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με τον Άρη να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές του δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν με αποτέλεσμα το σκορ να "κολλήσει" στο 4-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Από το παιχνίδι ο Άρης "έχασε" και τον Γιαννιώτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο οποίος θα εκτίσει τη ποινή του την επόμενη αγωνιστική.
Πλέον ο Άρης θα πρέπει να αφήσει πίσω του την άσχημη βραδιά και να επικεντρωθεί στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Επόμενος αντίπαλος ο Πλατανιάς που θα φιλοξενηθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την επόμενη Κυριακή (07/10).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς, Ρομπέρ (79′ Σαλπιγγίδης), Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς, Λαζάρ, Κάτσε (66′ Γεωργιάδης), Κουμάλο, Αθανασιάδης (90′ Πέλκας), Έτο

ΑΡΗΣ:  Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης (63′ Αγγελούδης), Αγκάνθο, Καπετάνος, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Σουνάς (46′ Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46′ Παπαστεριανός), Ψυχογιός, Κοέλιο

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger