Πιέζει ο κόσμος για Ογιος

Από τη στιγμή που έγινε η γνωστή, μέσω του novasports.gr, η πρόθεση της διοικούσας επιτροπής των κιτρίνων να έρθει σε επαφή με τον Γκιγιέρμο Ογιος, τα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, στην οδό Αλκμήνης, κατακλύστηκαν από μηνύματα φιλάθλων οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Αργεντίνου στο «Κλ. Βικελίδης». 
Την πίεση αυτή του κόσμου, τη νιώθουν οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθεια προσέγγισης του Ογιος, διερευνώντας τις προθέσεις του.
Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ο πρώην τεχνικός του Αρη και υποψήφιος στόχος, δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Κολομβία από την Ονσε Κάλντας και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι το 2016! Υπ΄ αυτή την έννοια θα χρειαστεί η συγκατάθεση των Κολομβιανών, προκειμένου να σπάσει η συγκεκριμένη η σύμβαση, κάτι το οποίο προϋποθέτει χρήματα, τα οποία, ασφαλώς, δεν υπάρχουν αυτό τον καιρό στα κιτρινόμαυρα ταμεία. 
Εκτός κι αν αναλάβει ο ίδιος ο Ογιος το βάρος της λύσης του συμβολαίου του, με την προοπτική να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ελλάδα!
Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μια πολύ δύσκολη διαδικασία και πιθανώς χρονοβόρα. Το σίγουρο είναι πως οι διοικούντες των κιτρίνων θα κάνουν την προσπάθειά τους, με στόχο κατά τη διάρκεια της ημέρας να γνωρίζουν τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος Ογιος και αναλόγως να κινηθούν..
novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger