Έτσι ήρθε το «διαζύγιο»

Ενενήντα πέντε μέρες ήταν η θητεία του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Άρη.

Ωστόσο, τα προβλήματα και η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Σερραίου τεχνικού είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.


Από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, συνέβησαν τουλάχιστον τρία πειθαρχικά παραπτώματα, κάτι που συνεχίστηκε και με την επιστροφή στην Ελλάδα (με πρωταγωνιστικές τους Βελλίδη και Παπαστεριανό), περιπτώσεις που δημιούργησαν πληγές που δεν επουλώθηκαν ποτέ.


Ο 58χρονος προπονητής είχε κακές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως με τους παλιούς, κάτι που αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, αφού είχε και αγωνιστική επίπτωση. Την ίδια ώρα, η εικόνα της ομάδας δεν βοήθησε στην διόρθωση των πραγμάτων μέσα στην ομάδα, με τις επιλογές του έμπειρου τεχνικού να αμφισβητούνται έντονα.


Οι μεγαλύτερες φωνές υπήρξαν για τα «πειράματα» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τον Γιαννίτση δεξί μπακ, τον Ασλανίδη αριστερό μπακ, τον Παπαστεριανό δεκάρι, αλλά και η επιμονή του σε παίκτες που δεν τον δικαίωσαν όπως ο Καπετάνος και ο εσχάτως ο Νταμαρλής. H πίεση που ένιωθε καθημερινά ο Κατσαβάκης δεν του επέτρεψε να διαχειριστεί ορθά την κατάσταση με συνέπεια την τελική του απομάκρυνση.


Από την πλευρά του, ο Σερραίος προπονητής επέλεξε να μην τοποθετηθεί δημόσια για την αποχώρησή του από τον Αρη. Θέλει πρώτα να λύσει και επίσημα τη συνεργασία του και ύστερα να μιλήσει για τα εμπόδια που συνάντησε. Στο περιβάλλον του, πάντως, άφησε να διαρρεύσει μια πίκρα για την έλλειψη στήριξης από τη διοίκηση στα πειθαρχικά παραπτώματα που υπήρξαν.

sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger