Oι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κατσαβάκη

Ο Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν. Το θέμα πλέον στον Άρη είναι ποιος θα τον διαδεχθεί και από χθες η διοικούσα επιτροπή έχει ξεκινήσει την αναζήτηση, καλούμενη να πάρει μια δύσκολη απόφαση, από την οποία εξαρτάται το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Αυτό που αναζητείται είναι όπως παραδέχθηκε και ο Αλέκος Κατσιαούνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM: «Ενας άνθρωπος που θα φέρει σιγουριά και ηρεμία. Τα έχουμε ανάγκη αυτά τα δύο στοιχεία λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια». Ποιος μπορεί να εγγυηθεί αυτά τα δυο στοιχεία συν την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας; 

Οι προτάσεις από χθες άρχισαν να πέφτουν βροχή και αφορούν ονόματα που προέρχονται τόσο από τον ελληνικό, όσο και από τον διεθνή χώρο.  Καθοριστικός παράγοντας που θα παίξει τον δικό του ρόλο στις συζητήσεις με τους υποψήφιους και την απόφαση, είναι τα στενά οικονομικά περιθώρια.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


Eνα από τα πρώτα ονόματα είναι αυτό του Γιάννη Αναστασίου, με συνεργάτη τον Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα. Οι ενστάσεις που διατυπώνονται αφορούν την απειρία του πρώτου αφού δεν έχει εργαστεί ξανά σε πάγκο πρώτης ομάδας. Υπόσχεται όμως κάτι νέο και ευρωπαϊκό και δεν περνάει απαρατήρητο. 


Από την ελληνική αγορά, το όνομα που... παίζει πιο πολύ είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη που πρόσφατα απομακρύνθηκε από την Ξάνθη και το κασέ του είναι στα μέτρα του Άρη. Εξαιρετική περίπτωση αλλά αλμυρή για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα του Άρη είναι αυτή του Ζόρζε Κόστα. 

Ο Πορτογάλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει κασέ 200.000 ευρώ, αλλά χθες ξεκαθάριζε ότι δεν του έχει γίνει ακόμη καμία κρούση. 
Ενα όνομα που ακόμη παίζει (όπως πάντοτε όταν τίθεται θέμα προπονητή) είναι αυτό το Ογιος που φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από έξι χρόνια στην ομάδα και έχει φανατικούς υποστηρικτές. 
Τελευταίο σενάριο που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες και θα πάρει σάρκα και οστά μόνο αν ναυαγήσουν οι επαφές με όλους τους υποψήφιους είναι αυτό του διδύμου Πασσιαλή και Θέου, δηλαδή των προπονητών των πετυχημένων ομάδων Κ20 και Κ17 του Άρη. Ξέρουν την ομάδα, είχαν υπό την καθοδήγησή τους πολλά από τα νέα παιδιά που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια.
sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger