Γουστ-ΑΡΗ με τον αρχηγό του !! (1-0)

Ο Άρης ξεπέρασε έστω και δύσκολα το «σκόπελο» που λέγεται ΟΦΗ παίρνοντας δύσκολη νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-0 επιστρέφοντας παράλληλα και στις επιτυχίες.
Για τους κίτρινους καθάρισε και πάλι ο αρχηγός του Νίκος Λαζαρίδης που με δυνατή κοντινή κεφαλιά χάρισε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι των πλέι οφ.
Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο όπου οι κίτρινοι σε διάστημα πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να είναι «υπνωτισμένος» και τον ΟΦΗ να κλείνει τους όποιους διαδρόμους για επίσκεψη στα καρέ της.
Ο χρόνος κυλούσε χωρίς ουσία με ρυθμό που βόλευε σαφώς τους φιλοξενούμενους.
Ο Άρης μέχρι το 39' δεν είχε στο ενεργητικό του υποψία φάσης, όμως κάπου εκεί σε εκείνο το σημείο ήρθε η πρώτη ευκαιρία με τον Καστίγιο να μη μπορεί να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση, αφού βρέθηκε αρκετά πλάγια κρατώντας λίγο παραπάνω απ'οτι έπρεπε τη μπάλα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η μπάλα βρήκε το αρίστερο κάθετο δοκάρι του Σαχσανίδη μετά από κεφαλιά του Παπαζαχαρία.
Ο Άρης πίεσε χάνοντας και νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Φατί που σούταρε δυνατά πρός την εστία του ΟΦΗ με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει τελικά τη μπάλα.
Ο Μασάδο βλέποντας ότι η ομάδα του δε λειτουργεί όπως έπρεπε, προχώρησε σε δύο αλλάγες βάζοντας στον αγώνα τους Καπετάνο και Γιαννιώτα που αντικατέστησαν Σολτάνι και Παπαζαχαρία αντίστοιχα.
Η απόδοση του Άρη ανέβηκε αισθητά στην επανάληψη, η μπάλα άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα και οι κίτρινοι μετά από ένα «φλύαρο» 15λεπτο άυξησαν και πάλι τη πίεση.
Στο 68' μεγάλη ευκαιρία με τον Καπετάνο που μετά από σέντρα του Ούμπιντες έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαχσανίδη.
Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και η λύτρωση για τον Άρη, που όσο περνούσε η ώρα το άγχος γινόταν όλο και πολύ αντιληπτό.
Ο Νέτο υποδέχεται τη μπάλα, και με εκπληκτική σέντρα βρίσκει το κεφάλι του Λαζαρίδη, με τον τελευταίο να τη «καρφώνει» στα δίχτυα του ΟΦΗ.
Ο Άρης έχασε και άλλες ευκαιρίες για να κλειδώσει το παιχνίδι, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ, όμως το σφύριγμα της λήξης ανακούφισε τους 12.000 περίπου οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (46’ Γιαννιώτας), Σολτάνι (46’ Καπετάνος), Καστίγιο (69’ Κανούλας), Φατί, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ουμπίντες, Τσουκάνης, Ακόστα

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Κάλατζιτς, Καμπάνταης (61’ Μάντζιος), Μποντόρ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Λόπεζ (80’ Σίσιτς), Ζόρντι Λόπεζ (70’ Κένταλ)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger