Τεστ Μασάδο για Παναθηναϊκό

Δοκιμές για να καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα κάνει σήμερα στο εσωτερικό διπλό με την ομάδα Κ20 ο Μανουέλ Μασάδο.
Ο Πορτογάλος, στο Κλεάνθης Βικελίδης θα τσεκάρει ταυτόχρονα και την ομάδα νέων του συλλόγου, την οποία παρακολούθησε στον πρόσφατο αγώνα της με τον Πανιώνιο.
Η προσοχή του θα είναι στραμμένη στους Καστίγιο, Μίσελ και Λαζαρίδη που ανακάμπτουν και διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Την Παρασκευή θα επιχειρήσει να μπει στο πλήρες πρόγραμμα και ο Νοέ Ακόστα για να οριστικοποιηθεί ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Οριστικοποιήθηκε χθες η αποχώρηση του Θανάση Τοπούζη, που υπέγραψε συναινετική  το λύση συμβολαίου και απέσυρε την προσφυγή που κατέθεσε. Χθες συνεχίστηκε η διάθεση σε ποδοσφαιριστές των εγγράφων που πρέπει να υπογραφούν για τον φάκελο αδειοδότησης.
Η λήξη της διαδικασίας αυτής για όλες τις ΠΑΕ, θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των συζητήσεων με τον Μασάδο (καθώς θα έχει διαφανεί αν ο Άρης θα έχει πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη και συνεπώς το οικονομικό πλαίσιο δημιουργίας της ομάδας της επόμενης περιόδου) για την επέκταση ή μη της συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger