Μένει εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός !

Δύσκολα θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συμμετοχή για την νέα αγωνιστική περίοδο εν όψει της προθεσμίας που λήγει από την UEFA στις 31 Μαρτίου. 
Συγκεκριμένα μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις αλλά και τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. και του Δημήτρη Γόντικα από τη θέση του προέδρου δεν υπάρχει άνθρωπος που θα μπορεί να ηγηθεί και να πάρει την ευθύνη για υπογραφές σε οικονομικά ζητήματα, την ίδια ώρα ποτ τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια.
Τα χαρτιά που θα σταλούν την Παρασκευή στην ΕΠΟ και εν συνεχεία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία με τους διακανονισμούς που έχουν γίνει για τα χρέη μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2011, ύψους 2,4 εκατ. ευρώ, έχουν ένα σημαντικό κενό, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της UEFA. Και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως θα πρέπει άμεσα να καταβληθεί στην Σετούμπαλ ένα ποσό ύψους των 200.000 ευρώ από την μεταγραφή του Ζεκά, με τον σύλλογο της Πορτογαλίας να μην δέχεται τον διακανονισμό.
Πάντως ακόμα και αν την γλιτώσουν οι «πράσινοι» σε πρώτη φάση, δύσκολα θα περάσουν και από τον νέο έλεγχο της UEFA, τον Μάιο σχετικά με την αδειοδότηση για την συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό γιατί θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει διακανονίσει οφειλές που θα φτάνουν τα 6,5 εκατ. ευρώ. Και κανείς δεν θα μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση στην ΠΑΕ, από την στιγμή που έχουν παραιτηθεί όλα τα μέλη του Δ.Σ.
Και τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να διαμείνει στην Τρίπολη στις 11 Απριλίου, εν όψει της αναμέτρησης με τον τοπικό Αστέρα, ενώ μελλοντικά αναμένεται να υπάρξουν και προβλήματα ακόμα και στην τροφοδοσία στις εγκαταστάσεις της Παιανίας
πηγή : sportaction.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger