Κοντά σε συμφωνία με τον Τόχα για τα χρωστούμενα

Η εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης με τον Χουάν Κάρλος Τόχα είναι το ζητούμενο για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Η εκδίκαση της προσφυγής του Κολομβιανού αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα (26/03) με αίτημα των «κίτρινων», ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Οι οφειλές προς τον Τόχα αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια για εξασφάλιση της αδειοδότησης ενόψει της νέας σεζόν, αφού μάλιστα ο Κολομβιανός μέσος διεκδικεί περίπου 800.000 ευρώ μέσω της προσφυγής που έχει καταθέσει και μέχρι πρότινος δεν έδειχνε διάθεση για διακανονισμό των οφειλομένων.

Ήδη οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη είναι αρκετά προχωρημένες, όμως, ενώ υπήρχε η αίσθηση ότι ο Τόχα φέρεται να έχει κατ' αρχήν αποδεχθεί την πρόταση του Άρη για το συνολικό ποσό που θα λάβει, καθώς και για το ύψος των δόσεων, έτσι ώστε να αποσύρει την προσφυγή του και να αποδεσμευθεί με συναινετικό τρόπο, τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά.

Σύμφωνα με το allaboutaris.gr, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι τελικές εξελίξεις, ώστε να κλείσει οριστικά αυτό το «μέτωπο» για την ΠΑΕ και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο φάκελό της για την αδειοδότηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Κάτι που δεν θέλει κανείς στον Άρη.
πηγή : thestival.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger