Ταπούτος: Ο Αρης είναι στο σημείο μηδέν

Συγκριτικά με τις επιδόσεις της ομάδας τη τελευταία δεκαετία, είναι σαφές ότι η φετινή σεζόν δεν ήταν το ίδιο πλούσια για τον Άρη. Η βασική αιτία είναι ότι τα προβλήματα ήταν περισσότερα από ποτέ...
Παρόλο αυτά υπήρξαν συγκινήσεις. Ξεκινώντας από τη κραυγή αγωνίας του περασμένου Σεπτέμβρη όταν η ομάδα εξέπεμπε S.O.S., τη... θύελλα αισιοδοξίας στα μέσα της σεζόν όπου η ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις, την απότομη προσγείωση με την αποχώρηση του Ντομινίκ Τζέιμς που σήμανε αγωνιστικές απώλειες, για να φθάσουμε στο «σήμερα», όπου οι «κίτρινοι» προσπαθούν - έστω την ύστατη στιγμή - να μπουν στην εξάδα.
Οι ίδιοι θα πρέπει να κερδίσουν το Περιστέρι στην Αθήνα, βασική προϋπόθεση είναι όμως να χάσει η Καβάλα και τους δύο αγώνες που έχει απέναντι σε Ολυμπιακό (εκτός), Καβάλα (εντός). «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Αν δεν τα καταφέρουμε, ουσιαστικά θα πληρώσουμε κάποιες ήττες που κάναμε νωρίτερα. Η ομάδα όντως παίζει καλύτερα από την ημέρα που έφυγαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν λέω ότι η Ευρώπη ήταν κακό για μας, κάθε καινούργια ομάδα χρειάζεται παιχνίδια για να δέσει. Απλά, μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών μας, είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο, με μεγαλύτερη συγκέντρωση, να κοιτάξουμε περισσότερο τον κάθε αντίπαλο», είπε ο Χρήστος Ταπούτος στον Ρ/Σ LIBERO 107.4.
Ο τωρινός αρχηγός του Άρη μπορεί πάντως να διεκδικήσει κι ένα μικρό Οσκαρ Ατυχίας. Γιατί; Διότι, με καθυστέρηση πολλών χρόνων πραγματοποιήθηκε το παιδικό όνειρό του (σ. σ. να παίξει δηλαδή στην ομάδα που λατρεύει, τον Άρη), αλλά σε περίοδο όπου ο Άρης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο ίδιος έχει εξάλλου να παίρνει χρήματα και από τη περσινή συνεργασία. Πλέον, τόσο ο Ταπούτος όσο και όλοι όσοι έχουν ρόλο στον μπασκετικό Άρη περιμένουν τις εξελίξεις.
Το... ρεπορτάζ «λέει» ότι μέσα σε διάστημα (το αργότερο) ενός μήνα θα δημιουργηθεί διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία θα συσταθεί από παράγοντες του ΑΣ, εκπροσώπους των μετόχων (Γένεσις και Τζεβελέκης), αλλά και της ΣΑΡΙΣΑ με απώτερο σκοπό να... τραβήξει μια γραμμή, να ακολουθήσει οικονομική πολιτική και να εφαρμόσει τη διαδικασία σταδιακής αποπληρωμής των χρεών ώστε ο Αρης να φύγει από τέτοιου είδους προβλήματος σε χρονοδιάγραμμα τριετίας.
«Κι εμείς ακούμε ότι θα δοθεί λύση και ελπίζουμε ότι θα γίνει άμεσα. Είναι αλήθεια ότι χειρότερα δεν γίνεται σε σχέση με την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Η ομάδα είναι στο σημείο μηδέν, θα έλεγα ότι ο Αρης είναι στην εντατική και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ελπίζω ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα. Προσωπικά, είπα στη διάρκεια της σεζόν κάποια πράγματα, γιατί μου αρέσει να λέω αλήθειες και την πραγματικότητα, αλλά και με γνώμονα το καλό της ομάδας».
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger