Εορταστικό....«τετράμπαλο» (4-2)

Και ποιός να του «χαλάσει» τη γιορτή...
Κανένας !!
Ο Άρης έμεινε ζωντανός στο κυνήγι των πλέϊ οφ κερδίζοντας με επική ανατροπή τον καημένο Πανιώνιο φιλοδωρίζοντας τον με τέσσερα γκολ.
Τα σύννεφα που «σκέπαζαν» το "Κλεάνθης Βικελίδης" μέχρι το 72' , με τον Άρη να βρίσκεται πίσω στο σκορ, εξαφανίστηκαν μέσα σε 6' καταιγιστικά λεπτά με το 1-2 να μετατρέπεται σε 4-2.
Ο Άρης πήρε τη πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς όμως να καταφέρνει να μετουσιώνει την υπεροχή του.
Ο Πανιώνιος με σωστή τοποθέτηση έκλεισε τους διαδρόμους και οι ευκαιρίες έρχονταν για τους "κίτρινους" με το...τσιγκέλι.
Λίγο μετά το μισάωρο όμως ο Άρης «χτύπησε» με εξαιρετική κεφαλιά αλά...Λαζαρίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουμπίντες γράφοντας το 1-0 στο 33'.
Το "Κλεάνθης Βικελίδης" σηκώθηκε στο πόδι και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ, ο Πανιωνίος έφτασε στην ισοφάριση με τον Κούτσι που με κοντινή προβολή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη.
Το ημίχρονο τελείωσε μέσα στη «ψυχρολουσία» της ισοφάρισης.
Στην επανάληψη η νωθρή εικόνα του Άρη δεν άλλαξε, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε το δεύτερο του Πανιωνίου στο 63' με εκτελεστή και πάλι τον Κούτσι.
Ο Φιλανδός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη «σύγχυση» μέσα στα καρέ του Άρη και μετά από κοντινή μπαλιά του Μενδρινού έγραψε το 1-2 «παγώνοντας» στη κυριολεξία το "Κλεάνθης Βικελίδης".
9 λεπτά αργότερα άρχισε το γενέθλιο πάρτι...
Πρωταγωνιστής ο κορυφαίος της αναμέτρησης Ουμπίντες.
Το χρονόμετρο έδειχνε το 72', ο Αργεντίνος βρέθηκε μέσα στη περιοχή του Πανιωνίου και με έξυπνο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη δίνοντας το «έναυσμα» για την αντεπίθεση και την ανατροπή που θα ακολουθούσε.
Το 2-2 σε καμοία περίπτωση δε μπορούσε να μείνει και έτσι 4 λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 76' ο Τριανταφυλλάκος με μονοκόμματο δυνατό σουτ πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Άρη μετά από κόρνερ του Ουμπίντες.
Το "Κλεάνθης Βικελίδης" πήρε φωτιά με τα δύο γκολ που προηγήθηκαν και οι καρδιές των φίλων του Άρη μπήκαν ξανά στις θέσεις τους.
Ο Άρης όμως δε σταμάτησε και στο 78' ολοκλήρωσε την επική του ανατροπή με σκόρερ τον Νέτο.
Ο Βραζιλιάνος κινήθηκε στο κέντρο πρός την περιοχή του Πανιωνίου, «κέρδισε» μέτρα, ζύγισε το πόδι του και με εξαιρετικό σούτ έγραψε το 4-2 μέσα σε παραλήρημα από τη κερκίδα.
Το «Χρόνια Πολλά Αγάπη Μου Γλυκειά» δονούσε απ' άκρη σε άκρη το "Κλεάνθης Βικελίδης" !!
Τη γιορτή για τα 98α γενέθλια του Συλλόγου δε θα μπορούσε να τη χαλάσει ο Πανιώνιος, και έτσι οι οπαδοί της ομάδας πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μια εντυπωσιακή και ουσιαστική νίκη που κρατάει τον Άρη ζωντανό για την είσοδο του στα πλεϊ οφ.

Οι συνθέσεις :

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καζναφέρης, Φατί, Κανούλας (46' Παπαζαχαρίας), Νέτο, Ακόστα (24' Γιαννιώτας), Ουμπίντες, Καπετάνος (64' Τριανταφυλλάκος).

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Όμο, Σιόβας, Αντούνιες (71' Γουνδουλάκης), Πιέρ, Ρόβας, Μενδρινός, Ρόκας, Ντιμπαλά, Κούτσι (80' Οκόγιε)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger