Λαζαρίδης: «Πάμε για 5 νίκες»

Ο αρχηγός του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον ΟΦΗ, για τα γκολ που πετυχαίνει γενικότερα, για το τι έχει αλλάξει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και αν οι κίτρινοι θα προλάβουν το τραίνο των πλέι οφ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Λαζαρίδη στη Nova:

Για την επιλογή του να παίξει με καθυστέρηση στην μεγάλη κατηγορία: «Έχω ξεκινήσει από τις μικρές κατηγορίες, πήγα στα 25 μου στον Πανιώνιο έχοντας βλέψεις για μια καλή καριέρα , δέχθηκα όμως μια πρόταση από τον Αστέρα που ήταν στην Γ΄ Εθνική και δεν το σκέφτηκα. Ήταν ρίσκο στα 26 μου να ξαναγυρίσω στις χαμηλές κατηγορίες, όμως ήξερα την δουλειά εκεί, και τις βλέψεις που είχε για να παίξει στην σούπερ λιγκ, Μου βγήκε σε καλό, με βοήθησε πολύ ο Αστέρας να αναδειχθώ και μετά από 4,5 χρόνια βρέθηκα στον ΑΡΗ».

Για το τι σημαίνει για αυτόν ο ΑΡΗΣ : «Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι εδώ, έχω ζήσει καλές στιγμές, και αρνητικές βέβαια, έχει ένα κόσμο που βοηθάει την ομάδα και σε κάνει υπερήφανο που αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα».

Για το τι είναι αυτό που άλλαξε στον ΑΡΗ στον δεύτερο γύρο: «Ο δεύτερος γύρος είναι γύρος πρωταθλητισμού με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε κάνει μόνο μια ήττα, ο προπονητής έχει φέρει ηρεμία στην ομάδα. Η ομάδα έχει τη νοοτροπία του νικητή, ακόμη και στα άσχημα παιχνίδια παίρνουμε βαθμούς, ερχόμαστε στο γκολ, και μπορεί να βάζουμε λίγα αλλά παίρνουμε νίκες».

Για το αν ο ΑΡΗΣ προλαβαίνει τα πλει οφ: « Ελπίδα υπάρχει μαθηματικά. Υπάρχει βέβαια βαθμός δυσκολίας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πέντε παιχνίδια, όπως κάναμε και πέρσι και ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων θα δούμε να θα πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».

Για το μυστικό που τον διατηρεί σε καλή κατάσταση και τα γκολ που πετυχαίνει: «Στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούργιο. Η καλή ζωή, η καλή προπόνηση και η καλή διατροφή είναι το μυστικό για κάθε αθλητή. Θα με κάνει πιο χαρούμενο βέβαια να κερδίζει η ομάδα, βέβαια όταν σκοράρω εγώ γίνεται διπλή η χαρά. Το γκολ αυτό θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, γιατί πήραμε μια πρόκριση για πρώτη φορά». 

Για περιβραχιόνιο του αρχηγού που φοράει: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Σε βαραίνει να φοράς το περιβραχιόνιο του ΑΡΗ γιατί έχεις υποχρέωση απέναντι στους συμπαίκτες σου, να είσαι αρχηγός και έξω από το γήπεδο».

Για την εμπειρία του φέτος από τις αλλαγές προπονητών: «Ξεκινήσαμε με μεγάλες φιλοδοξίες το πρωτάθλημα, το κακό ξεκίνημα επηρέασε την ομάδα ψυχολογικά γιατί την πρώτη νίκη μας την κάναμε 7η αγωνιστική, είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Γίνεται δύσκολο γιατί ο κόσμος πιέζει, θέλει νίκες και αυτό επηρέασε και τον Τσιώλη. Με τον Μασάδο η ομάδα έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές, και όταν ο προπονητής σου μεταφέρει την ηρεμία και σου εμπνέει εμπιστοσύνη είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή».
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger