Δυόμιση μήνες μετά...

5 Απριλίου θα εκδικαστούν τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα κυπέλλου (25.01) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (1-2).
Δύομιση μήνες μετά δηλαδή (!) ο δικέφαλος θα «αντικρύσει» τις όποιες αποφάσεις και το φάσμα της τιμωρίας που θα παρθούν από τα 
αρμόδια όργανα και φορείς, τη στιγμή που στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα υπήρξαν κανονικά τιμωρίες σε ομάδες της Superleague.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κανονικά με Ολυμπιακό,Άρη και Αστ.Τρίπολης με κόσμο στη Τούμπα, ενώ θα αγωνιστεί κανονικά με φιλάθλους καί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (01.04) καθώς η εκδίκαση-απόφαση των επεισοδίων θα παρθεί 4 μέρες αργότερα.
Γίνετα κατανοητό ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών μόνο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στη Τούμπα που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου.
Αν και εφόσον ο δικέφαλος μπορέσει και συμμετάσχει στα πλέϊ οφ και η ποινή είναι παραπάνω από μία αγωνιστική, τότε θα ισχύσει καί στα επόμενα παιχνίδια των πλεϊ οφ.
Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό, καθώς ο ΠΑΟΚ μπόρεσε λόγω...πολύμηνης « κωλυσιεργίας» να έχει καί τους οπαδούς του σε κρίσιμα παιχνίδια καί φυσικά τις εισπράξεις των 3 αγώνων με Ολυμπιακό, Άρη και Αστ. Τρίπολης αλλά και αυτό με τα Γιάννινα.
Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα κωμικοτραγικά, οι αποφάσεις για τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ακόμα εκκρεμούν και είναι άγνωστο αν θα πιάσουμε καλοκαίρι...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger